“Kar topu gibi büyüyoruz”

SİYASET 15.06.2021 - 23:13, Güncelleme: 15.06.2021 - 23:15
 

“Kar topu gibi büyüyoruz”

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Çağlayan Mahallesi’nde stant kurarak hem üye çalışması yaptı, hem de partinin broşürlerini dağıttı. Başkan Tayfur, “Kimse sahte krizler peşinde koşmasın. Biz kar topu gibi büyüyerek iktidara geliyoruz” diye konuştu.

haberimizvar.net İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda üyelik kampanyası devam ediyor. İlçe Başkanı Semih Tayfur önderliğinde Çağlayan Mahallesi’ne stant kuran İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, hem üye çalışması yaptı, hem de partinin broşürlerini dağıttı. 19 yıllık AKP iktidarının ülkeyi soktuğu darboğazdan İyi Parti kadrolarının kurtaracağını ifade eden Başkan Tayfur, “Muratpaşa’da başlattığımız üyelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Düzenli olarak her mahallede açtığımız stantlarımızda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve partimizin ‘kurtuluş reçetesi’ olarak hazırladığımız broşürlerimizi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Ülkemizi, geleceğimizi mutlu, umutlu ve İYİ yarınlara götüreceğimizin büyük inancıyla Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde İYİ Türkiye hedeflerimize ulaşmak için durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını yerinde dinliyoruz. Geleceğin Türkiye'sine katkı yapmak isteyen vatandaşlarımız İYİ Parti’ye katılarak yol arkadaşımız oluyorlar. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Halkımızla birlikte gücümüze güç katacağız” diye konuştu. BİZ BASKILARA BOYUN EĞMEDİK İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve partiye yapılan saldırı ve iftiraları ciddiye almadıklarına dikkat çeken Başkan Tayfur, “Biz bu senaryoları daha önce de gördük. O zaman başaramamışlardı, bundan sonra da ne yaparlarsa yapsınlar bizi inandığımız bu kutlu yoldan döndüremeyecekler. Hiçbir zaman baskılara, ayak oyunlarına boyun eğmedik. Partimize her geçen gün artan ilgi ve alaka ile birlikte vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh doğru yolda emin adımlarla ilerlediğimizi kanıtlıyor. Bizler İYİ Parti olarak, sokakta her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelecek, halkın sesi olmaya devam edeceğiz. Hiçbir parti sahada yokken İYİ Parti olarak seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü, Millet bizi çağırıyor” dedi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Çağlayan Mahallesi’nde stant kurarak hem üye çalışması yaptı, hem de partinin broşürlerini dağıttı. Başkan Tayfur, “Kimse sahte krizler peşinde koşmasın. Biz kar topu gibi büyüyerek iktidara geliyoruz” diye konuştu.

haberimizvar.net

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda üyelik kampanyası devam ediyor. İlçe Başkanı Semih Tayfur önderliğinde Çağlayan Mahallesi’ne stant kuran İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, hem üye çalışması yaptı, hem de partinin broşürlerini dağıttı. 19 yıllık AKP iktidarının ülkeyi soktuğu darboğazdan İyi Parti kadrolarının kurtaracağını ifade eden Başkan Tayfur, “Muratpaşa’da başlattığımız üyelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Düzenli olarak her mahallede açtığımız stantlarımızda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve partimizin ‘kurtuluş reçetesi’ olarak hazırladığımız broşürlerimizi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Ülkemizi, geleceğimizi mutlu, umutlu ve İYİ yarınlara götüreceğimizin büyük inancıyla Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde İYİ Türkiye hedeflerimize ulaşmak için durmadan çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını yerinde dinliyoruz. Geleceğin Türkiye'sine katkı yapmak isteyen vatandaşlarımız İYİ Parti’ye katılarak yol arkadaşımız oluyorlar. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Halkımızla birlikte gücümüze güç katacağız” diye konuştu.
BİZ BASKILARA BOYUN EĞMEDİK
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve partiye yapılan saldırı ve iftiraları ciddiye almadıklarına dikkat çeken Başkan Tayfur, “Biz bu senaryoları daha önce de gördük. O zaman başaramamışlardı, bundan sonra da ne yaparlarsa yapsınlar bizi inandığımız bu kutlu yoldan döndüremeyecekler. Hiçbir zaman baskılara, ayak oyunlarına boyun eğmedik. Partimize her geçen gün artan ilgi ve alaka ile birlikte vatandaşlarımızın gösterdiği teveccüh doğru yolda emin adımlarla ilerlediğimizi kanıtlıyor. Bizler İYİ Parti olarak, sokakta her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelecek, halkın sesi olmaya devam edeceğiz. Hiçbir parti sahada yokken İYİ Parti olarak seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü, Millet bizi çağırıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.