Karanlık dönem kapanacak

GÜNDEM 06.02.2022 - 15:08, Güncelleme: 06.02.2022 - 15:08
 

Karanlık dönem kapanacak

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, çeşitli mahallelerde vatandaşların yaşadıkları sorunları dinledi.

haberimizvar.net- CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Serik İlçe Başkan Yardımcısı Ali Çatal ve partililerle birlikte Gebiz Etler, Yeşil Vadi ve Demirciler mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşların kapısını çalan CHP’li Zeybek, bölgedeki muhtarlardan da yaşanılan problemlere ilişkin bilgiler edindi.   “HANGİ KAPIYI ÇALSAK ŞİKÂYET AYNI: GEÇİM KAYGISI” Genellikle tarımla uğraşan vatandaşlara yaptığı ziyaretle ilgili konuşan CHP’li Zeybek, “Gittiğimiz her yerde duyduğumuz şey aslında aynı. Yurdumuzun hangi iline, hangi mahallesine insek, hangi kapıyı çalsak ekonomik problemler, geçim kaygısı, gelecek kaygısı, işsizlik gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz” dedi.   “YURTTAŞLARIMIZ UMUTSUZLUK VE MUTSUZLUK İÇİNDE” İktidarın yanlış ekonomik politikaları nedeniyle vatandaşın yüzünün hep asık olduğuna da dikkat çeken CHP’li Zeybek, “İnsanlarımız tek adam ve çevresindekiler yüzünden gülmeyi unuttu. Açılan kapılardan vatandaşların anlattıkları yüzlerinin de asık olmasına neden oluyor. Ne yazık ki milyonlarca yurttaşımız umutsuzluk, mutsuzluk, dert ve tasa içerisinde.” şeklinde konuştu.   “ÇİFTİ ARTAN MALİYETLERDEN MÜZDARİP” Serik'te tarımla uğraşan vatandaşların problemlerinin giderek katlandığının altını çizen CHP’li Zeybek, “Çiftçimizin artan maliyetlerden yana sıkıntısı tüm ülkede olduğu gibi devam ediyor. Tarım aletlerinin basit tamiratları bile yedek parça fiyatlarındaki yükselişten dolayı ateş pahası. Ata mirası çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşımızın sitemi ise acı gerçeği gözler önüne seriyor. Birebir görüştüğümüz bir çiftçi aldıkları 3 kuruş emekli maaşı ile artık hayvanlara bakmak durumunda kaldıkları için isyan ediyor. Ne yazık ki geldiğimiz nokta bu” dedi.   “VATANDAŞ DİŞLERİNİ SIKARAK SABIRLA SEÇİMİ BEKLİYOR” CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek son olarak, “Vatandaşımızın dertlerini biliyoruz, onları çok iyi anlıyoruz. Kendilerinin, çocuklarının, sevdiklerinin huzurlu ve refah içinde yaşayacağı bir gelecek istiyorlar. Ve bunun artık AKP iktidarı ile olmayacağını da çok iyi biliyorlar. O nedenle insanlarımız dişlerini sıkarak sabırla yapılacak seçimi bekliyor. Zira o seçim yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Karanlık bir dönemin kapanışı, aydınlık bir dönemin başlayacağı bir dönem… El birliğiyle, milyonlarca yurttaşımızla refah ve huzurlu Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, çeşitli mahallelerde vatandaşların yaşadıkları sorunları dinledi.

haberimizvar.net- CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Serik İlçe Başkan Yardımcısı Ali Çatal ve partililerle birlikte Gebiz Etler, Yeşil Vadi ve Demirciler mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşların kapısını çalan CHP’li Zeybek, bölgedeki muhtarlardan da yaşanılan problemlere ilişkin bilgiler edindi.

 

“HANGİ KAPIYI ÇALSAK ŞİKÂYET AYNI: GEÇİM KAYGISI”

Genellikle tarımla uğraşan vatandaşlara yaptığı ziyaretle ilgili konuşan CHP’li Zeybek, “Gittiğimiz her yerde duyduğumuz şey aslında aynı. Yurdumuzun hangi iline, hangi mahallesine insek, hangi kapıyı çalsak ekonomik problemler, geçim kaygısı, gelecek kaygısı, işsizlik gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz” dedi.

 

“YURTTAŞLARIMIZ UMUTSUZLUK VE MUTSUZLUK İÇİNDE”

İktidarın yanlış ekonomik politikaları nedeniyle vatandaşın yüzünün hep asık olduğuna da dikkat çeken CHP’li Zeybek, “İnsanlarımız tek adam ve çevresindekiler yüzünden gülmeyi unuttu. Açılan kapılardan vatandaşların anlattıkları yüzlerinin de asık olmasına neden oluyor. Ne yazık ki milyonlarca yurttaşımız umutsuzluk, mutsuzluk, dert ve tasa içerisinde.” şeklinde konuştu.

 

“ÇİFTİ ARTAN MALİYETLERDEN MÜZDARİP”

Serik'te tarımla uğraşan vatandaşların problemlerinin giderek katlandığının altını çizen CHP’li Zeybek, “Çiftçimizin artan maliyetlerden yana sıkıntısı tüm ülkede olduğu gibi devam ediyor. Tarım aletlerinin basit tamiratları bile yedek parça fiyatlarındaki yükselişten dolayı ateş pahası. Ata mirası çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan bir vatandaşımızın sitemi ise acı gerçeği gözler önüne seriyor. Birebir görüştüğümüz bir çiftçi aldıkları 3 kuruş emekli maaşı ile artık hayvanlara bakmak durumunda kaldıkları için isyan ediyor. Ne yazık ki geldiğimiz nokta bu” dedi.

 

“VATANDAŞ DİŞLERİNİ SIKARAK SABIRLA SEÇİMİ BEKLİYOR”

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek son olarak, “Vatandaşımızın dertlerini biliyoruz, onları çok iyi anlıyoruz. Kendilerinin, çocuklarının, sevdiklerinin huzurlu ve refah içinde yaşayacağı bir gelecek istiyorlar. Ve bunun artık AKP iktidarı ile olmayacağını da çok iyi biliyorlar. O nedenle insanlarımız dişlerini sıkarak sabırla yapılacak seçimi bekliyor. Zira o seçim yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Karanlık bir dönemin kapanışı, aydınlık bir dönemin başlayacağı bir dönem… El birliğiyle, milyonlarca yurttaşımızla refah ve huzurlu Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.