Karantinayı çocuk yapmak için fırsat olarak sundu..!

GÜNDEM 17.03.2020 - 15:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Karantinayı çocuk yapmak için fırsat olarak sundu..!

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Türkiye’de de uygulanmaya başlanan koronavirüs karantinasının, Erdoğan’ın her fırsatta teşvik ettiği “en az 3 çocuk” konusunda bir fırsat olabileceğini söyledi.

haberimizvar.net- Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede dünyaya yayılan koronavirüste Türkiye’deki vaka sayısı 47’ye ulaştı. Koronavirüsün yayılmasını önlemek için evlerde karantina uygulamasına ise kademeli olarak geçilmeye başlandı. 65 yaşın üstündeki vatandaşlara idari izin verilirken yurt dışından gelen vatandaşların 14 gün karantinada kalması isteniyor. YELİZ LAKAPLI 'Yeliz' lakabıyla tanınan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, koronavirüs karantinasına çok farklı bir açıdan bakarak sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Çamlı, karantinanın çocuk yapma fırsatı olarak değerlendirilebileceğini söyleyerek sosyal medyada tartışmalara neden oldu. "KORONA HAYRA VESİLE OLACAKTIR" Çanlı, Twitter’dan yaptığı açıklamada karantinasının, Erdoğan’ın her fırsatta teşvik ettiği 3 çocuk konusunda bir fırsat olabileceğini söyledi ve karantinadaki insanlardan çocuk yapmalarını istedi. Çamlı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: #Reisicumhur'umuz, ileriye dönük azalma eğiliminde olan nüfus meselesiyle ilgili olarak, iştirak ettiği her nikahta #3çocuk meselesini hatırlatıyor, teşvik ediyordu. Şer gibi gözüken #Korona, istirahati bu manada berekete, hayra vesile olacaktır#GüçlüMilletGüçlüDevletOldu.  
AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Türkiye’de de uygulanmaya başlanan koronavirüs karantinasının, Erdoğan’ın her fırsatta teşvik ettiği “en az 3 çocuk” konusunda bir fırsat olabileceğini söyledi.

haberimizvar.net- Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede dünyaya yayılan koronavirüste Türkiye’deki vaka sayısı 47’ye ulaştı. Koronavirüsün yayılmasını önlemek için evlerde karantina uygulamasına ise kademeli olarak geçilmeye başlandı. 65 yaşın üstündeki vatandaşlara idari izin verilirken yurt dışından gelen vatandaşların 14 gün karantinada kalması isteniyor.

YELİZ LAKAPLI

'Yeliz' lakabıyla tanınan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, koronavirüs karantinasına çok farklı bir açıdan bakarak sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Çamlı, karantinanın çocuk yapma fırsatı olarak değerlendirilebileceğini söyleyerek sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

"KORONA HAYRA VESİLE OLACAKTIR"

Çanlı, Twitter’dan yaptığı açıklamada karantinasının, Erdoğan’ın her fırsatta teşvik ettiği 3 çocuk konusunda bir fırsat olabileceğini söyledi ve karantinadaki insanlardan çocuk yapmalarını istedi. Çamlı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: #Reisicumhur'umuz, ileriye dönük azalma eğiliminde olan nüfus meselesiyle ilgili olarak, iştirak ettiği her nikahta #3çocuk meselesini hatırlatıyor, teşvik ediyordu. Şer gibi gözüken #Korona, istirahati bu manada berekete, hayra vesile olacaktır#GüçlüMilletGüçlüDevletOldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.