Karavan tatilinin adresi Boğazkent

GÜNDEM 06.10.2021 - 15:16, Güncelleme: 06.10.2021 - 15:16
 

Karavan tatilinin adresi Boğazkent

Serik ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte kalabalık ortamlardan uzak, doğayla baş başa izole yaşam imkanı sunan karavan tatiline ilgi arttı.

haberimizvar.net- Boğazkent Mahallesi'nde 5 yıldızlı otellerin yanında bulunan Serik Belediyesi Boğazkent Halk Plajı'nda karavanla tatil yapacak yerli ve yabancılara Serik Belediyesi tarafından yer gösterilmesiyle bölgede hareketlilik yaşanmaya başladı. Karavanlarını halk plajına park eden tatilciler, kumun ve güneşin tadını çıkartıyor. Tatil yapanlar arasında çok sayıda yabancı turist de bulunuyor.  Karavancıların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ön plana çıkan ve karavancılara ayrılan bölüme talebin artması ile birlikte Serik Belediyesi plajda karavancılara özel tesis yapmak için hazırlık yapıyor.  Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, karavancıların bulunduğu alanda incelemee bulundu. Başkan Aputkan, karavancılar ile görüşerek, sıkıntılarını dinledi. Aputkan, “Pandemi ile birlikte ülkemizde karavan tatili yaygınlaşmaya başladı. Bunun en büyük örneğini de Boğazkent'te görebiliyoruz. Yerli ve yabancı turistler gönül rahatlığı ile gelerek güvenli bir ortamda tatillerini yapabiliyor. Belediye olarak Boğazkent plajında karavancılara hitap edecek yeni bir tesis yaparak yeni sezonda vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz" dedi.  Bölgenin karavan turizmi için çok huzur verici ve güvenli olduğunu belirten tatilciler, Başkan Aputkan'a memnuniyetlerini dile getirdi.  
Serik ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte kalabalık ortamlardan uzak, doğayla baş başa izole yaşam imkanı sunan karavan tatiline ilgi arttı.

haberimizvar.net- Boğazkent Mahallesi'nde 5 yıldızlı otellerin yanında bulunan Serik Belediyesi Boğazkent Halk Plajı'nda karavanla tatil yapacak yerli ve yabancılara Serik Belediyesi tarafından yer gösterilmesiyle bölgede hareketlilik yaşanmaya başladı. Karavanlarını halk plajına park eden tatilciler, kumun ve güneşin tadını çıkartıyor. Tatil yapanlar arasında çok sayıda yabancı turist de bulunuyor.

 Karavancıların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ön plana çıkan ve karavancılara ayrılan bölüme talebin artması ile birlikte Serik Belediyesi plajda karavancılara özel tesis yapmak için hazırlık yapıyor.

 Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, karavancıların bulunduğu alanda incelemee bulundu. Başkan Aputkan, karavancılar ile görüşerek, sıkıntılarını dinledi. Aputkan, “Pandemi ile birlikte ülkemizde karavan tatili yaygınlaşmaya başladı. Bunun en büyük örneğini de Boğazkent'te görebiliyoruz. Yerli ve yabancı turistler gönül rahatlığı ile gelerek güvenli bir ortamda tatillerini yapabiliyor. Belediye olarak Boğazkent plajında karavancılara hitap edecek yeni bir tesis yaparak yeni sezonda vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz" dedi.

 Bölgenin karavan turizmi için çok huzur verici ve güvenli olduğunu belirten tatilciler, Başkan Aputkan'a memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.