Karne hediyesi, ücretsiz yüzme kursu

YEREL 18.06.2021 - 11:56, Güncelleme: 18.06.2021 - 11:56
 

Karne hediyesi, ücretsiz yüzme kursu

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında çocuklar için karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu düzenliyor.

haberimizvar.net- Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünün, yüzme bilmeyen 7-17 yaş arası çocuklar için düzenleyeceği yüzme kursları, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak. Kumluca Yüzme Havuzunda 12 Temmuz Pazartesi günü başlayacak yüzme kursları için son kayıt tarihi ise 9 Temmuz. Kayıtların Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünde alındığı yüzme kursları için ailelerin, form doldurmalarının yeterli olacağı ve telefonla da bilgi alabilecekleri kaydedildi. Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, çocukların tatilde geçirecekleri zamanı olumlu aktivitelere yönlendirmek, onların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını belirterek, "Çocuklarımızın hijyen şartlarına uygun, uzman 2 antrenör 1 cankurtaran öncülüğünde yüzmeyi öğrenmelerine olanak sağlayacak yüzme kurslarımız, çocuklarımıza karne hediyemizdir. Bütün çocuklarımızı onlar için bir nevi tatil sayılacak yüzme kurslarımıza bekliyoruz" dedi.
Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi kapsamında çocuklar için karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu düzenliyor.

haberimizvar.net-  Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünün, yüzme bilmeyen 7-17 yaş arası çocuklar için düzenleyeceği yüzme kursları, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak. Kumluca Yüzme Havuzunda 12 Temmuz Pazartesi günü başlayacak yüzme kursları için son kayıt tarihi ise 9 Temmuz. Kayıtların Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünde alındığı yüzme kursları için ailelerin, form doldurmalarının yeterli olacağı ve telefonla da bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, çocukların tatilde geçirecekleri zamanı olumlu aktivitelere yönlendirmek, onların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını belirterek, "Çocuklarımızın hijyen şartlarına uygun, uzman 2 antrenör 1 cankurtaran öncülüğünde yüzmeyi öğrenmelerine olanak sağlayacak yüzme kurslarımız, çocuklarımıza karne hediyemizdir. Bütün çocuklarımızı onlar için bir nevi tatil sayılacak yüzme kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.