Kaş, 'Ümmü Gülsüm Teyze'sini kaybetti

GÜNDEM 27.08.2019 - 11:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kaş, 'Ümmü Gülsüm Teyze'sini kaybetti

Antalya'nın Kaş İlçesi’nde ulusal bayramlarda Atatürk ve Cumhuriyet şiirleri okuyan, her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptırdığı Atatürk tişörtlerini öğrencilere dağıtan, Kaş'ın Ümmü Gülsüm Teyzesi olan Ümmü Gülsüm Gökçe yaşamını yitirdi

haberimizvar.net Kaş'ın en yaşlı kadınlarından biri olan 96 yaşındaki Ümmü Gülsüm Gökçe, yaşamını yitirdi. Geçen hafta evinde rahatsızlanan Kaş'ın Ümmü Gülsüm Teyzesi, 4 gün Kaş Devlet Hastanesi'nde tedavi gördü. Ardından taburcu olarak Kaş ilçe merkezindeki evine dönen Ümmü Gülsüm Gökçe, bir gün sonra yaşamını yitirdi. TOPRAĞA VERİLDİ Kaş Kent Konseyi Başkanı İsmail Gökçe'nin annesi olan Ümmü Gülsüm Gökçe, 7 çocuk annesiydi. Ümmü Gülsüm Gökçe, Kaş Süleyman Çavuş Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Kaymakam Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, eski Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in katıldığı törenle Kaş Yüzbaşı Fehmi Sokullu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Atatürk hayranı olan Ümmü Gülsüm Gökçe, her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptırdığı Atatürk tişörtlerini Kaş Merkez İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere dağıtıyordu. Öğrencilere ve halka ulusal bayramlarda Atatürk ve Cumhuriyet'le ilgili ezbere şiirler okuyan Ümmü Gülsüm Gökçe'nin ölümü ilçede üzüntü yarattı.    
Antalya'nın Kaş İlçesi’nde ulusal bayramlarda Atatürk ve Cumhuriyet şiirleri okuyan, her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptırdığı Atatürk tişörtlerini öğrencilere dağıtan, Kaş'ın Ümmü Gülsüm Teyzesi olan Ümmü Gülsüm Gökçe yaşamını yitirdi

haberimizvar.net Kaş'ın en yaşlı kadınlarından biri olan 96 yaşındaki Ümmü Gülsüm Gökçe, yaşamını yitirdi. Geçen hafta evinde rahatsızlanan Kaş'ın Ümmü Gülsüm Teyzesi, 4 gün Kaş Devlet Hastanesi'nde tedavi gördü. Ardından taburcu olarak Kaş ilçe merkezindeki evine dönen Ümmü Gülsüm Gökçe, bir gün sonra yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Kaş Kent Konseyi Başkanı İsmail Gökçe'nin annesi olan Ümmü Gülsüm Gökçe, 7 çocuk annesiydi. Ümmü Gülsüm Gökçe, Kaş Süleyman Çavuş Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Kaymakam Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, eski Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer'in katıldığı törenle Kaş Yüzbaşı Fehmi Sokullu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Atatürk hayranı olan Ümmü Gülsüm Gökçe, her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptırdığı Atatürk tişörtlerini Kaş Merkez İlk ve Ortaokulu'nda öğrencilere dağıtıyordu. Öğrencilere ve halka ulusal bayramlarda Atatürk ve Cumhuriyet'le ilgili ezbere şiirler okuyan Ümmü Gülsüm Gökçe'nin ölümü ilçede üzüntü yarattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.