Kaş'ta kitap günleri düzenlendi

KÜLTÜR 24.08.2019 - 13:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kaş'ta kitap günleri düzenlendi

Kaş Belediyesi'nin öncülüğünde ilçede 'Kitap Günleri' düzenlendi

haberimizvar.net Kaş Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Kitap Günleri Etkinliği, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başladı. Etkinlikte 40 yayınevi stant açtı. Stantlarda 15 bin kitap okurların beğenisine sunuluyor. 1 Eylül'e kadar devam edecek Kitap Günleri'nde kitapseverler, stantları her gün saat 13.00 - 01.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek. TURİZME FARKINDALIK KAZANDIRILIYOR Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, okumanın önemini vurgulayarak, "Kaş dünyaca ünlü bir turizm merkezi. Kitap Günleri etkinliği ile, turizmin yoğun olduğu bu günlerde Kaş turizmine bir farkındalık kazandırıyoruz. Kaş'ın sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacak. Kitaplar yaşamımıza anlam, bilgi ve değer katan önemli kaynaklardır. Kitap günleri ile özellikle gençlerimize, çocuklarımıza kısacası her yaştaki insanımıza okuma alışkanlığı kazandırmak; okumaya teşvik etmek istiyoruz. Kitaba dokunmak, kitaplarla farklı birkaç saat geçirmek, bilginin, kültürün kaynağına ulaşmak için Kaşlı hemşerilerimizi, Kaş'ta tatil yapan yerli ve yabancı konuklarımızı Kaş Kitap Günleri'ne davet ediyoruz" dedi.    
Kaş Belediyesi'nin öncülüğünde ilçede 'Kitap Günleri' düzenlendi

haberimizvar.net Kaş Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Kitap Günleri Etkinliği, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başladı. Etkinlikte 40 yayınevi stant açtı. Stantlarda 15 bin kitap okurların beğenisine sunuluyor. 1 Eylül'e kadar devam edecek Kitap Günleri'nde kitapseverler, stantları her gün saat 13.00 - 01.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

TURİZME FARKINDALIK KAZANDIRILIYOR

Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, okumanın önemini vurgulayarak, "Kaş dünyaca ünlü bir turizm merkezi. Kitap Günleri etkinliği ile, turizmin yoğun olduğu bu günlerde Kaş turizmine bir farkındalık kazandırıyoruz. Kaş'ın sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlayacak. Kitaplar yaşamımıza anlam, bilgi ve değer katan önemli kaynaklardır. Kitap günleri ile özellikle gençlerimize, çocuklarımıza kısacası her yaştaki insanımıza okuma alışkanlığı kazandırmak; okumaya teşvik etmek istiyoruz. Kitaba dokunmak, kitaplarla farklı birkaç saat geçirmek, bilginin, kültürün kaynağına ulaşmak için Kaşlı hemşerilerimizi, Kaş'ta tatil yapan yerli ve yabancı konuklarımızı Kaş Kitap Günleri'ne davet ediyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.