Kemer’de ‘benim oğlan’ dönemi

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.10.2019 - 13:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kemer’de ‘benim oğlan’ dönemi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun oğlu Osman Topaloğlu’nun ilçedeki otellere baskı kurarak su sporları işlerini aldığı iddia edildi. Kemer’de ‘benim oğlan’ dönemini başlatan Başkan Topaloğlu’nun 5 otelde iş yapan firmaları devre dışı bıraktığı, 6’ncı otel için kolları sıvadığı öğrenildi

haberimizvar.net CHP’den aday gösterilmeyince bir hafta içinde önce AK Parti’ye, ardından da DSP’ye geçen ve yerel seçimlerde Kemer Belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu, 6 ay gibi kısa sürede oğlu Osman Topaloğlu’nu zengin etmek için kolları sıvadı. Kemer’de ‘benim oğlan dönemi’ başlatan Topaloğlu makamını kullanarak, oğlu Osman Topaloğlu’nun sahibi olduğu Nazar Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Gıda Tekstim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Kemer’deki otellerden iş alma konusunda başarılı oldu. OTEL YÖNETİCİLERİNE BASKI Osman Topaloğlu, babasının başkan olmasından sonra otellerde su sporları işi yapan firmaların sözleşmelerini iptal ettirerek, kendisine ve çözüm ortağı olarak gösterdiği şirketlere verilmesi konusunda baskı yapmaya başladı. Baskılara dayanamayan otel sahipleri ve yöneticileri çareyi işi Osman Topaloğlu’na vermekte buldu. HANGİ OTELLERDEN İŞ ALDI? Teklifini kabul etmeyen otel yöneticilerine belediyenin yaptırım gücünü hatırlatan oğul Topaloğlu, en sonunda kendisine babasının ‘belediye başkanlığı makamıyla’ rant sağladığı iddia edildi.  Mirage Park, Queens Park, Royal Resort, Perre La Mer ve Sherwood otellerinin tüm su sporları işini alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun oğlu Osman Topaloğlu şimdi yeni hedef belirledi. SIRADA OTEL PHASELİS VAR Osman Topaloğlu’nun şimdi de Kemer’re Otel Phaselis’e göz diktiği gelen iddialar arasında. Geçtiğimiz hafta otelin yöneticileriyle görüşen Topaloğlu, iddiaya göre otelin işlerinin kendisine verilmemesi durumda yapacaklarını sıraladı. BAŞKAN BABA SESSİZ Sadece otellerin su sporlarıyla kalmayan spa, hamam ve sauna işletmecilerini de ekmeğinden etmeyi hedefleyen Osman Topaloğlu’nun yaptıkları Kemer’de gündem haline geldi. İşlerinden olan işletmeciler, bir taraftan tehditlere dayanamayan otel yöneticilerine, diğer taraftan oğluna destek veren Başkan Necati Topaloğlu’na öfkelerini dile getirdi. İşletmecilerin konuyla ilgili yasal yollara başvurmaya hazırlandığı da öğrenilen bilgiler arasında.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun oğlu Osman Topaloğlu’nun ilçedeki otellere baskı kurarak su sporları işlerini aldığı iddia edildi. Kemer’de ‘benim oğlan’ dönemini başlatan Başkan Topaloğlu’nun 5 otelde iş yapan firmaları devre dışı bıraktığı, 6’ncı otel için kolları sıvadığı öğrenildi

haberimizvar.net CHP’den aday gösterilmeyince bir hafta içinde önce AK Parti’ye, ardından da DSP’ye geçen ve yerel seçimlerde Kemer Belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu, 6 ay gibi kısa sürede oğlu Osman Topaloğlu’nu zengin etmek için kolları sıvadı. Kemer’de ‘benim oğlan dönemi’ başlatan Topaloğlu makamını kullanarak, oğlu Osman Topaloğlu’nun sahibi olduğu Nazar Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Gıda Tekstim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Kemer’deki otellerden iş alma konusunda başarılı oldu.

OTEL YÖNETİCİLERİNE BASKI

Osman Topaloğlu, babasının başkan olmasından sonra otellerde su sporları işi yapan firmaların sözleşmelerini iptal ettirerek, kendisine ve çözüm ortağı olarak gösterdiği şirketlere verilmesi konusunda baskı yapmaya başladı. Baskılara dayanamayan otel sahipleri ve yöneticileri çareyi işi Osman Topaloğlu’na vermekte buldu.

HANGİ OTELLERDEN İŞ ALDI?

Teklifini kabul etmeyen otel yöneticilerine belediyenin yaptırım gücünü hatırlatan oğul Topaloğlu, en sonunda kendisine babasının ‘belediye başkanlığı makamıyla’ rant sağladığı iddia edildi.  Mirage Park, Queens Park, Royal Resort, Perre La Mer ve Sherwood otellerinin tüm su sporları işini alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun oğlu Osman Topaloğlu şimdi yeni hedef belirledi.

SIRADA OTEL PHASELİS VAR

Osman Topaloğlu’nun şimdi de Kemer’re Otel Phaselis’e göz diktiği gelen iddialar arasında. Geçtiğimiz hafta otelin yöneticileriyle görüşen Topaloğlu, iddiaya göre otelin işlerinin kendisine verilmemesi durumda yapacaklarını sıraladı.

BAŞKAN BABA SESSİZ

Sadece otellerin su sporlarıyla kalmayan spa, hamam ve sauna işletmecilerini de ekmeğinden etmeyi hedefleyen Osman Topaloğlu’nun yaptıkları Kemer’de gündem haline geldi. İşlerinden olan işletmeciler, bir taraftan tehditlere dayanamayan otel yöneticilerine, diğer taraftan oğluna destek veren Başkan Necati Topaloğlu’na öfkelerini dile getirdi. İşletmecilerin konuyla ilgili yasal yollara başvurmaya hazırlandığı da öğrenilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.