Kendi için 14 gün karantina istedi!

GÜNDEM 11.03.2020 - 15:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kendi için 14 gün karantina istedi!

Çalışmaları nedeniyle yurt dışı seyahatlerine devam eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dönüşte bizi de karantinaya alıp, iyi bir otelde 14 gün zorunlu istirahate gönderirlerse, mutlu oluruz.” diye espri yaptı.

haberimizvar.net-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP Grup Toplantısı'nda yaptığı corona virüs esprisiyle dikkat çekti. Çavuşoğlu, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütünün tavsiyelerini dikkate alarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Dönüşte bizi de karantinaya alıp, iyi bir otelde 14 gün zorunlu istirahate gönderirlerse, mutlu oluruz.” diye espri yaptı.  GÖNÜL SELAMI Dirsekle selamlaşma yönteminin sorulması üzerine Mevlüt Çavuşoğlu, “Bu dirsek temasıyla selamlaşma Hasan Doğan’ın fikri. O gün Brüksel’e giderken uçakta başlatmıştı, bizim de hoşumuza gitmişti. Esas, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlama yöntemi Brüksel’de tüm dünya tarafından görülünce tüm dünyada uygulanmaya başladı. Bizim de geleneklerimize uygun. Gönül selamı” dedi.   
Çalışmaları nedeniyle yurt dışı seyahatlerine devam eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dönüşte bizi de karantinaya alıp, iyi bir otelde 14 gün zorunlu istirahate gönderirlerse, mutlu oluruz.” diye espri yaptı.

haberimizvar.net-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP Grup Toplantısı'nda yaptığı corona virüs esprisiyle dikkat çekti. Çavuşoğlu, kendisine yöneltilen bir soru üzerine, Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütünün tavsiyelerini dikkate alarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Dönüşte bizi de karantinaya alıp, iyi bir otelde 14 gün zorunlu istirahate gönderirlerse, mutlu oluruz.” diye espri yaptı. 

GÖNÜL SELAMI

Dirsekle selamlaşma yönteminin sorulması üzerine Mevlüt Çavuşoğlu, “Bu dirsek temasıyla selamlaşma Hasan Doğan’ın fikri. O gün Brüksel’e giderken uçakta başlatmıştı, bizim de hoşumuza gitmişti. Esas, Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlama yöntemi Brüksel’de tüm dünya tarafından görülünce tüm dünyada uygulanmaya başladı. Bizim de geleneklerimize uygun. Gönül selamı” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.