Kent Konseyi'nden müze tepkisi

YEREL 14.11.2019 - 15:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kent Konseyi'nden müze tepkisi

Antalya'da yapımı 20 yıldır süren kent müzesiyle ilgili açıklama yapan Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, “Müzenin yapımının uzamasının sebeplerinden birisi proje için ayrılacak kaynağın yetkili kurumlar tarafından birinci öncelik olmamasındandır" dedi

haberimizvar.net Antalya Kent Konseyi, 20 yıldır yapımı yılan hikayesine dönen kent müzesiyle ilgili basın açıklaması yaptı. Kent Konseyi Konferans Salonu’nda konuşan Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, müzenin 20 yıldır Antalyalılar tarafından özlemle beklendiğini söyledi. Eski Spor Salonu'nun müze dışında bırakılmasına yönelik tartışmaları da yersiz ve manidar bulduklarını ifade eden Kurt, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde başkanlık yapan Bekir Kumbul, Menderes Türel ve Mustafa Akaydın'ın kent müzesi için katkı koyduğunu söyledi. KURUMLARA ÖDENEK TEPKİSİ Sürecin 20 yıl kadar uzun sürmesinin nedenini de açıklayan Semanur Kurt, “Sürecin uzamasının ana nedenlerinden birisi kentin tüm kültürlerinin birlikte anlatıldığı bir ortak yaşam alanlı oluşturma çabasıdır. Bir diğer sebep ise bu boyuttaki bir proje için ayrılacak kaynağın yetkili kurumlar tarafından birinci öncelik olmamasındandır" diye konuştu. Kurt, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in göreve gelir gelmez müzenin açık alanlarını hizmete açtığını ve müzeyi de tamamlayacağına inandıklarını söyledi.    
Antalya'da yapımı 20 yıldır süren kent müzesiyle ilgili açıklama yapan Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, “Müzenin yapımının uzamasının sebeplerinden birisi proje için ayrılacak kaynağın yetkili kurumlar tarafından birinci öncelik olmamasındandır" dedi

haberimizvar.net Antalya Kent Konseyi, 20 yıldır yapımı yılan hikayesine dönen kent müzesiyle ilgili basın açıklaması yaptı. Kent Konseyi Konferans Salonu’nda konuşan Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, müzenin 20 yıldır Antalyalılar tarafından özlemle beklendiğini söyledi. Eski Spor Salonu'nun müze dışında bırakılmasına yönelik tartışmaları da yersiz ve manidar bulduklarını ifade eden Kurt, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde başkanlık yapan Bekir Kumbul, Menderes Türel ve Mustafa Akaydın'ın kent müzesi için katkı koyduğunu söyledi.

KURUMLARA ÖDENEK TEPKİSİ

Sürecin 20 yıl kadar uzun sürmesinin nedenini de açıklayan Semanur Kurt, “Sürecin uzamasının ana nedenlerinden birisi kentin tüm kültürlerinin birlikte anlatıldığı bir ortak yaşam alanlı oluşturma çabasıdır. Bir diğer sebep ise bu boyuttaki bir proje için ayrılacak kaynağın yetkili kurumlar tarafından birinci öncelik olmamasındandır" diye konuştu. Kurt, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in göreve gelir gelmez müzenin açık alanlarını hizmete açtığını ve müzeyi de tamamlayacağına inandıklarını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.