Kepez'de 96 eserli Cumhuriyet sergisi

GÜNDEM 18.10.2019 - 16:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez'de 96 eserli Cumhuriyet sergisi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhuriyet'in kuruluşuna özel her yıl geleneksel olarak düzenlenen '96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi'nin açılışını sanatçılarla birlikte yaptı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi, Cumhuriyet'in kuruluşunu, '96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi' ile kutluyor. Kepez Belediyesi'nin himayesinde, Ressam Zübeyde Yavuz'un küratörlüğünde '96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi açıldı. Dokumapark'taki Modern Sanatlar Galerisi'ndeki sergide yurt içi ve yurt dışından 96 sanatçının eseri yer aldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, serginin açılışında yaptığı konuşmada, tüm parti gruplarının ortak hazırladığı bir deklarasyon ile, Türkiye'nin terörle mücadelesinde ordunun arkasında olduklarının kararlılığını gösterdiklerini söyledi. Destansı bir milli mücadele sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının armağan ettiği Cumhuriyetimizin 96'ıncı yıl dönümünü kutladıklarını belirten Başkan Tütüncü, Kepez'de Cumhuriyet Haftasının topluma yön veren, ufuk çizen etkiliklerle yapıldığını söyledi. 2 AY ÜCRETSİZ GEZİLEBİLECEK Modern Sanatlar Galerisi'nde sanatla buluşarak çok özel vakitleri paylaştıklarını belirten Tütüncü, “Bu çizgiden asla geri dönmeden, üzerinde yürüdüğümüz kültür sanat yolunu daha da güçlendirmeye gayret edeceğiz. Cumhuriyetimizin gelecek hedeflerinde sanat, kalpleri birleştiren bir unsur olarak yer alacak. Sergiye emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. Konuşmalarının ardından Başkan Tütüncü, Geleneksel 96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi'nin açılışını sanatçılarla birlikte yaptı. Tütüncü, açılışın ardından küratör Zübeyde Yavuz rehberliğinde sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı. Çeşitli tekniklerden yapılmış resimler, seramik ve heykellerin yer aldığı 96 eserli karma sergi, 2 ay boyunca ücretsiz gezilebilecek.          
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhuriyet'in kuruluşuna özel her yıl geleneksel olarak düzenlenen '96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi'nin açılışını sanatçılarla birlikte yaptı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi, Cumhuriyet'in kuruluşunu, '96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi' ile kutluyor. Kepez Belediyesi'nin himayesinde, Ressam Zübeyde Yavuz'un küratörlüğünde '96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi açıldı. Dokumapark'taki Modern Sanatlar Galerisi'ndeki sergide yurt içi ve yurt dışından 96 sanatçının eseri yer aldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, serginin açılışında yaptığı konuşmada, tüm parti gruplarının ortak hazırladığı bir deklarasyon ile, Türkiye'nin terörle mücadelesinde ordunun arkasında olduklarının kararlılığını gösterdiklerini söyledi. Destansı bir milli mücadele sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının armağan ettiği Cumhuriyetimizin 96'ıncı yıl dönümünü kutladıklarını belirten Başkan Tütüncü, Kepez'de Cumhuriyet Haftasının topluma yön veren, ufuk çizen etkiliklerle yapıldığını söyledi.

2 AY ÜCRETSİZ GEZİLEBİLECEK

Modern Sanatlar Galerisi'nde sanatla buluşarak çok özel vakitleri paylaştıklarını belirten Tütüncü, “Bu çizgiden asla geri dönmeden, üzerinde yürüdüğümüz kültür sanat yolunu daha da güçlendirmeye gayret edeceğiz. Cumhuriyetimizin gelecek hedeflerinde sanat, kalpleri birleştiren bir unsur olarak yer alacak. Sergiye emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. Konuşmalarının ardından Başkan Tütüncü, Geleneksel 96. Yıla Özel 96 Eser Cumhuriyet Sergisi'nin açılışını sanatçılarla birlikte yaptı. Tütüncü, açılışın ardından küratör Zübeyde Yavuz rehberliğinde sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı. Çeşitli tekniklerden yapılmış resimler, seramik ve heykellerin yer aldığı 96 eserli karma sergi, 2 ay boyunca ücretsiz gezilebilecek.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.