Kepez'de drift heyecanı

SPOR 23.09.2019 - 14:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez'de drift heyecanı

Kepez Belediyesi'nin gençlerin hız tutkusunu yasal ortamlarda tatmin etmesi amacıyla düzenlediği '3. Kepez Drift ve Tuning Fest' etkinliğine katılan Başkan Hakan Tütüncü, drift şov yaparak gençlerin heyecanına ortak oldu

haberimizvar.net Kepez Belediyesi tarafından '3. Kepez Drift ve Tuning Fest' etkinliği düzenlendi. Gençlerin çevreyi rahatsız etmeden adrenalin ve hız tutkularını yasal ortamlarda yaşayabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen festivalde 65 araç drift yaparken, 35 tuning kulübü de yaklaşık 450 modifiye edilmiş araç sergiledi. Antalya dışından da katılımların olduğu festivali 10 bin hız tutkunu izledi. BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN DRİFT ŞOV Hasan Doğan Stadı yanında düzenlenen '3. Kepez Drift ve Tuning Fest' etkinliğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Yarışları büyük heyecanla izleyen Başkan Tütüncü, 2 araç ile yaptığı drift şov ile hız tutkunu gençlerin heyecanına ortak oldu. Tuning bölümündeki stantları tek tek gezen Tütüncü, katılımcılarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. 'OTOMOBİL SPORLARININ MERKEZİ OLDUK' Kepez'i önemli bir motor sporları merkezi haline getirmek için yıllardır büyük çaba gösterdiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, ilçede otodrag, motodrag ve off road pistinden motokrosa, drift alanlarına kadar gerekli hizmetleri tamamladıklarını söyledi. Gençlerin ihtiyaçlarını yasal zeminlerde tatmin etmeleri ve trafikte kimseyi rahatsız etmemelerini istediklerini belirten Başkan Tütüncü, bunun için gerekli koşulları yerine getirdiklerini söyledi. ARABA MÜZESİ AÇILIYOR Drag pistinde 2 hafta sonra yine drag yarışları gerçekleştireceklerini duyuran ütüncü, “Pistimiz yine asfaltın ağladığı güzel bir güne şahitlik edecek. Sizin ilgi duyduğunuz her şey benim de ilgi alanımdadır. Önümüzdeki yıl arabalara merak duyan siz gençler için, güzel bir 'Nostaljik Arabalar Müzesi'ni hizmete açacağız. Kazasız belasız güzel günler diliyorum" diye konuştu. Kepez Belediyesi'nin düzenlediği 3. Kepez Drift ve Tuning Fest etkinliği gün boyunca heyecanlı anlara sahne oldu.
Kepez Belediyesi'nin gençlerin hız tutkusunu yasal ortamlarda tatmin etmesi amacıyla düzenlediği '3. Kepez Drift ve Tuning Fest' etkinliğine katılan Başkan Hakan Tütüncü, drift şov yaparak gençlerin heyecanına ortak oldu

haberimizvar.net Kepez Belediyesi tarafından '3. Kepez Drift ve Tuning Fest' etkinliği düzenlendi. Gençlerin çevreyi rahatsız etmeden adrenalin ve hız tutkularını yasal ortamlarda yaşayabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen festivalde 65 araç drift yaparken, 35 tuning kulübü de yaklaşık 450 modifiye edilmiş araç sergiledi. Antalya dışından da katılımların olduğu festivali 10 bin hız tutkunu izledi.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN DRİFT ŞOV

Hasan Doğan Stadı yanında düzenlenen '3. Kepez Drift ve Tuning Fest' etkinliğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı. Yarışları büyük heyecanla izleyen Başkan Tütüncü, 2 araç ile yaptığı drift şov ile hız tutkunu gençlerin heyecanına ortak oldu. Tuning bölümündeki stantları tek tek gezen Tütüncü, katılımcılarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

'OTOMOBİL SPORLARININ MERKEZİ OLDUK'

Kepez'i önemli bir motor sporları merkezi haline getirmek için yıllardır büyük çaba gösterdiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, ilçede otodrag, motodrag ve off road pistinden motokrosa, drift alanlarına kadar gerekli hizmetleri tamamladıklarını söyledi. Gençlerin ihtiyaçlarını yasal zeminlerde tatmin etmeleri ve trafikte kimseyi rahatsız etmemelerini istediklerini belirten Başkan Tütüncü, bunun için gerekli koşulları yerine getirdiklerini söyledi.

ARABA MÜZESİ AÇILIYOR

Drag pistinde 2 hafta sonra yine drag yarışları gerçekleştireceklerini duyuran ütüncü, “Pistimiz yine asfaltın ağladığı güzel bir güne şahitlik edecek. Sizin ilgi duyduğunuz her şey benim de ilgi alanımdadır. Önümüzdeki yıl arabalara merak duyan siz gençler için, güzel bir 'Nostaljik Arabalar Müzesi'ni hizmete açacağız. Kazasız belasız güzel günler diliyorum" diye konuştu. Kepez Belediyesi'nin düzenlediği 3. Kepez Drift ve Tuning Fest etkinliği gün boyunca heyecanlı anlara sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.