Kepez'de istihdam buluşmaları

YEREL 01.11.2019 - 14:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez'de istihdam buluşmaları

Kepez Belediyesi'nin 'Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi', iş arayanlar ile işverenleri buluşturmaya devam ediyor

haberimizvar.net Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün 2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği 123 projeden biri olan 'Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi' yüzlerce kişiye iş kapılarını aralıyor. Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi, işverenleri Türkiye'nin birçok noktasında şubeleri olan bir marka ile daha buluşturdu. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşmede iş arayanlar, işverenlerle bir araya geldi. 17 kişinin müracaat ettiği görüşmelerde müşteri hizmetleri alımı yapıldı. MERKEZ NASIL ÇALIŞIYOR? Antalya'nın sanayi devleri ile gücünü birleştiren Kepez Belediyesi, daha çok kişiye iş kapılarını aralayabilmek için çalışıyor. Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi'ne yapılan her iş talebi titizlikle dikkate alınıyor. Mesleki ve istenen iş alanına göre yapılan sınıflandırmanın ardından, iş arayanlar ile işverenler bir araya getiriliyor.    
Kepez Belediyesi'nin 'Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi', iş arayanlar ile işverenleri buluşturmaya devam ediyor

haberimizvar.net Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün 2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği 123 projeden biri olan 'Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi' yüzlerce kişiye iş kapılarını aralıyor. Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi, işverenleri Türkiye'nin birçok noktasında şubeleri olan bir marka ile daha buluşturdu. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşmede iş arayanlar, işverenlerle bir araya geldi. 17 kişinin müracaat ettiği görüşmelerde müşteri hizmetleri alımı yapıldı.

MERKEZ NASIL ÇALIŞIYOR?

Antalya'nın sanayi devleri ile gücünü birleştiren Kepez Belediyesi, daha çok kişiye iş kapılarını aralayabilmek için çalışıyor. Kepez Kariyer İş Geliştirme Merkezi'ne yapılan her iş talebi titizlikle dikkate alınıyor. Mesleki ve istenen iş alanına göre yapılan sınıflandırmanın ardından, iş arayanlar ile işverenler bir araya getiriliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.