Kılıçdaroğlu beklenen videoyu paylaştı

SİYASET 24.05.2022 - 22:40, Güncelleme: 24.05.2022 - 22:48
 

Kılıçdaroğlu beklenen videoyu paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan ailesine ilişkin iddialarını içeren videosunu paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kaçış planı diye duyurduğu videoyu sosyal medyadan paylaştı. Kılıçdaroğlu, söz konusu videoda, "Belgeler elimizde, para akışlarının hepsi elimizde. Bir vakıf kuruyorlar ABD'de. O kanunların arkasına gizlenebilirler. Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden hukuka sığınmak için ABD'ye gitmek istiyorlar. Kendileri için yeni bir Pensilvanya yaratmak istiyorlar. Bir vakıf kuruyorlar, başına bir ABD vatandaşı koyuyorlar, asıl yönetimi Erdoğan ailesine ait. Şimdi isim vermeyeyim, kendileri açıklar, aile içi işlerine karışmayayım. Bu paravan yapının izin çıkarmak için paraya ihtiyacı var, Türkiye'den iki vakıf seçiyorlar. TÜRGEV ve ENSAR başlıyor paraları bir ABD vakfına göndermeye, 20 milyon dolar, 10 milyon dolar, bir 20 milyon dolar... Bir TÜRGEV bir ENSAR para göndermenin sınırı yok, Tüm dökümleri elimizde. 1 milyar lirayı şak diye gönderiyorlar. Bu paraları nereden buldunuz, bu paraları neden ABD'ye taşıyorsunuz. ABD'ye kaçmaya çalışanlara gelelim, yeni iktidarın sizi orada rahat bırakacağını mı düşünüyorsunuz? Erdoğan çık söyle bu para gönderdiğin paravanın başında ailenden kim var? Aileden kim gönderiyor bu paraları, kim alıyor ABD'de, çık anlat" dedi.  İŞTE O VİDEO Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler! #BizeKatılın pic.twitter.com/bAfrX3Hea8— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 24, 2022
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan ailesine ilişkin iddialarını içeren videosunu paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kaçış planı diye duyurduğu videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Kılıçdaroğlu, söz konusu videoda, "Belgeler elimizde, para akışlarının hepsi elimizde. Bir vakıf kuruyorlar ABD'de. O kanunların arkasına gizlenebilirler. Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden hukuka sığınmak için ABD'ye gitmek istiyorlar. Kendileri için yeni bir Pensilvanya yaratmak istiyorlar. Bir vakıf kuruyorlar, başına bir ABD vatandaşı koyuyorlar, asıl yönetimi Erdoğan ailesine ait. Şimdi isim vermeyeyim, kendileri açıklar, aile içi işlerine karışmayayım. Bu paravan yapının izin çıkarmak için paraya ihtiyacı var, Türkiye'den iki vakıf seçiyorlar. TÜRGEV ve ENSAR başlıyor paraları bir ABD vakfına göndermeye, 20 milyon dolar, 10 milyon dolar, bir 20 milyon dolar... Bir TÜRGEV bir ENSAR para göndermenin sınırı yok, Tüm dökümleri elimizde. 1 milyar lirayı şak diye gönderiyorlar. Bu paraları nereden buldunuz, bu paraları neden ABD'ye taşıyorsunuz. ABD'ye kaçmaya çalışanlara gelelim, yeni iktidarın sizi orada rahat bırakacağını mı düşünüyorsunuz? Erdoğan çık söyle bu para gönderdiğin paravanın başında ailenden kim var? Aileden kim gönderiyor bu paraları, kim alıyor ABD'de, çık anlat" dedi. 

İŞTE O VİDEO

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.