Kılıçdaroğlu döndü

GÜNDEM 05.08.2020 - 14:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kılıçdaroğlu döndü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay yorgunluğunu atmak ve bayram tatili için geldiği Antalya'dan bu sabah ayrılarak İstanbul'a gitti.

haberimizvar.net- CHP'nin 37'nci Olağan Kurultayı'nda, tek aday olarak girdiği seçimde 1251 delegenin oyunu alarak, 6'ncı kez genel başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayın ardından yorgunluğunu atmak hem de Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Antalya'ya gelmişti. Otelde tatilini geçiren Kılıçdaroğlu, bugün Fraport- TAV Antalya Havalimanı'ndan İstanbul'a uçtu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Kılıçdaroğlu'nu havalimanında uğurladı.   SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, uğurlamayı fotoğraflarla sosyal medya hesaplarından paylaştı. CHP İl Başkanı Bayar paylaşımında, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Antalya'da geçirdiği bayram tatilinin ardından İstanbul'a yolcu ettik. Sayın Genel Başkanımızı dünyanın en güzel şehri Antalya'ya her zaman bekleriz” derken, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, “Bayram tatili için Antalyamıza gelen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstanbul’a uğurladık” ifadesini kullandı.    
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay yorgunluğunu atmak ve bayram tatili için geldiği Antalya'dan bu sabah ayrılarak İstanbul'a gitti.

haberimizvar.net- CHP'nin 37'nci Olağan Kurultayı'nda, tek aday olarak girdiği seçimde 1251 delegenin oyunu alarak, 6'ncı kez genel başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, kurultayın ardından yorgunluğunu atmak hem de Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Antalya'ya gelmişti. Otelde tatilini geçiren Kılıçdaroğlu, bugün Fraport- TAV Antalya Havalimanı'ndan İstanbul'a uçtu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Kılıçdaroğlu'nu havalimanında uğurladı.

 

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nusret Bayar ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, uğurlamayı fotoğraflarla sosyal medya hesaplarından paylaştı. CHP İl Başkanı Bayar paylaşımında, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Antalya'da geçirdiği bayram tatilinin ardından İstanbul'a yolcu ettik. Sayın Genel Başkanımızı dünyanın en güzel şehri Antalya'ya her zaman bekleriz” derken, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, “Bayram tatili için Antalyamıza gelen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstanbul’a uğurladık” ifadesini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.