Kılıçdaroğlu patladı: Sarayın beslemeleri BENİ İYİ DUYUN!

SİYASET 13.04.2020 - 19:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kılıçdaroğlu patladı: Sarayın beslemeleri BENİ İYİ DUYUN!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sakinliğini bozdu. Adeta patlayan Kılıçdaroğlu, iktidara yakın köşe yazarlarına seslenerek, ‘Sarayın beslemeleri beni iyi duyun!’ dedi.

haberimizvar.net CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin ve partisinin sosyal medya hesabından çektiği videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu, iktidara yakın gazetecilerin  sokağa çıkma yasağı açıklandığın marketlere akın eden vatandaşlara yaptıkları yorumlara tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı videoda öfkelendiği gözlendi. Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda şunları konuştu: BENİM VATANDAŞIMA KİMSE BUNLARI DİYEMEZ! Şimdi bir de karşımızda Saray’ın beslemeleri var. Gazetelerin köşe başlarını tutmuşlar. Öyle bir noktaya gelmişler ki sanki vatandaşa hakaret etmek bunların göreviymiş gibi. Gece yarısına 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. Vatandaş doğal olarak yarın nasıl besleneceğim diye sokağa çıktı. Alışverişe çıktı. Sarayın beslemeleri başladılar vatandaşları aşağılamaya… Kimisi geri zekalı dedi, kimisi ayılar dedi, kimi lümpen dedi. Aşağılamaya başladılar kibir abideleri. O kibir abideleri gücü nereden alıyor? Kibir abideleri nereden besleniyor? Sarayın beslemeleri beni iyi duyun! Vatandaşın hakkını ve hukukunu savunmak benim görevim. Ben vatandaşımın hakkını, hukukunu savunacağım. Bu ülkede hiç kimse benim vatandaşıma geri zekalı diyemez, ayı diyemez, lümpen diyemez asla ve asla diyemez!”  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sakinliğini bozdu. Adeta patlayan Kılıçdaroğlu, iktidara yakın köşe yazarlarına seslenerek, ‘Sarayın beslemeleri beni iyi duyun!’ dedi.

haberimizvar.net CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin ve partisinin sosyal medya hesabından çektiği videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu, iktidara yakın gazetecilerin  sokağa çıkma yasağı açıklandığın marketlere akın eden vatandaşlara yaptıkları yorumlara tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı videoda öfkelendiği gözlendi. Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda şunları konuştu:

BENİM VATANDAŞIMA KİMSE BUNLARI DİYEMEZ!

Şimdi bir de karşımızda Saray’ın beslemeleri var. Gazetelerin köşe başlarını tutmuşlar. Öyle bir noktaya gelmişler ki sanki vatandaşa hakaret etmek bunların göreviymiş gibi. Gece yarısına 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. Vatandaş doğal olarak yarın nasıl besleneceğim diye sokağa çıktı. Alışverişe çıktı. Sarayın beslemeleri başladılar vatandaşları aşağılamaya… Kimisi geri zekalı dedi, kimisi ayılar dedi, kimi lümpen dedi. Aşağılamaya başladılar kibir abideleri. O kibir abideleri gücü nereden alıyor? Kibir abideleri nereden besleniyor? Sarayın beslemeleri beni iyi duyun! Vatandaşın hakkını ve hukukunu savunmak benim görevim. Ben vatandaşımın hakkını, hukukunu savunacağım. Bu ülkede hiç kimse benim vatandaşıma geri zekalı diyemez, ayı diyemez, lümpen diyemez asla ve asla diyemez!”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.