Kılıçdaroğlu'ndan ekonominin geldiği durumu özetleyen 'Gerçekler acıdır...' paylaşımı

GÜNDEM 28.08.2020 - 16:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kılıçdaroğlu'ndan ekonominin geldiği durumu özetleyen 'Gerçekler acıdır...' paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Damadı Berat Albayrak'ın ekonomiyi getirdiği durumunu paylaştığı görselle özetledi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine Ve Maliye Bakanı Damadı Berat Albayrak'ın ekonomiyi getirdiği durumunu paylaştığı görselle özetledi. Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı görselde, "Türkiye'ni önümüzdeki 12 ay içerisinde ödenmesi gereken dış borcu Haziran sonu itibariyle 171.4 milyar dolara yükseldi. Sadece Ağustos ayında TL'nin değer kaybı nedeniyle bu borcun halka maliyeti 70 milyar TL arttı. " tespitleri yer aldı.    Kılıçdaroğlu'nun "Gerçekler acıdır..." paylaşımı şöyle: Gerçekler acıdır...  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve Damadı Berat Albayrak'ın ekonomiyi getirdiği durumunu paylaştığı görselle özetledi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine Ve Maliye Bakanı Damadı Berat Albayrak'ın ekonomiyi getirdiği durumunu paylaştığı görselle özetledi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı görselde, "Türkiye'ni önümüzdeki 12 ay içerisinde ödenmesi gereken dış borcu Haziran sonu itibariyle 171.4 milyar dolara yükseldi. Sadece Ağustos ayında TL'nin değer kaybı nedeniyle bu borcun halka maliyeti 70 milyar TL arttı. " tespitleri yer aldı. 

 

Kılıçdaroğlu'nun "Gerçekler acıdır..." paylaşımı şöyle:

Gerçekler acıdır...


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.