Killik genel başkanlığa aday

SİYASET 18.10.2021 - 11:46, Güncelleme: 18.10.2021 - 11:46
 

Killik genel başkanlığa aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler Kasım ayında yapılması planlanan Gençlik Kolları Kurultayına çevrildi. . Gençosman Killik, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı

haberimizvar.net-Yaklaşık 1 yıldır yapılması beklenen kurultay pandemiden dolayı ertelenmişti. Bugüne kadar bir çok isim aday olmak için nabız yoklarken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek aday ile kongreye gidilmesini istediği belirtilmişti. CHP liderinin tek aday isteğinin ardından önceki yıllarda Gençlik Kolları Genel Sekreterliği yapan Av. Gençosman Killik çalışmalarına hız verdi. Killik’e ilk destek verenlerin biri CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz oldu. Av. Gençosman Killik Kimdir?   1991 doğumlu Gençosman Killik, Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve AÖF Adalet bölümlerinden mezun oldu. Özyeğin Üniversitesi Hukuk ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde lisans, Selçuk Üniversitesi Özel Hukuk bölümünde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Daha önce CHP'nin Konya'da gençlik kolları başkanlığı görevini yapan Killik, bu ilde yaptığı etkili çalışmalarla ve eylemsel kimliğiyle öne çıktı. Muhafazakar bir aile yapısına sahip oluşu ve İslami gençlik arasında da etkili olmasıyla bilinen Gençosman Killik, Gezi döneminde yargılanan gençlerden biri olmasıyla tanınıyor. Gençlik Kolları Genel Sekreterlik görevi de alan  Killik'in, Kurultay'da tek aday olarak Gençlik Kolları Genel Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.    
Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler Kasım ayında yapılması planlanan Gençlik Kolları Kurultayına çevrildi. . Gençosman Killik, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı

haberimizvar.net-Yaklaşık 1 yıldır yapılması beklenen kurultay pandemiden dolayı ertelenmişti. Bugüne kadar bir çok isim aday olmak için nabız yoklarken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek aday ile kongreye gidilmesini istediği belirtilmişti. CHP liderinin tek aday isteğinin ardından önceki yıllarda Gençlik Kolları Genel Sekreterliği yapan Av. Gençosman Killik çalışmalarına hız verdi. Killik’e ilk destek verenlerin biri CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz oldu.

Av. Gençosman Killik Kimdir?

 

1991 doğumlu Gençosman Killik, Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve AÖF Adalet bölümlerinden mezun oldu. Özyeğin Üniversitesi Hukuk ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde lisans, Selçuk Üniversitesi Özel Hukuk bölümünde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Daha önce CHP'nin Konya'da gençlik kolları başkanlığı görevini yapan Killik, bu ilde yaptığı etkili çalışmalarla ve eylemsel kimliğiyle öne çıktı. Muhafazakar bir aile yapısına sahip oluşu ve İslami gençlik arasında da etkili olmasıyla bilinen Gençosman Killik, Gezi döneminde yargılanan gençlerden biri olmasıyla tanınıyor. Gençlik Kolları Genel Sekreterlik görevi de alan  Killik'in, Kurultay'da tek aday olarak Gençlik Kolları Genel Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.