Kim doğru söylüyor?

GÜNDEM 30.11.2019 - 14:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kim doğru söylüyor?

Kemer Arslanbucak Mahallesi'nde FETÖ’den kapatılan okulun eğitime kazandırılmasının ardından Belediye Başkanı Topaloğlu, okulu kendisinin girişimleriyle taşındığını iddia ederken, Ak Parti İlçe Başkanı Minta, belediyenin sadece okulun boyasını ve yıpranmış bazı bölgelerin tadilatını yaptığını, partisinin bakanlarının, milletvekillerinin ve valinin çabalarıyla okulun eğitime kazandırıldığını söyledi.

haberimizvar.net-Kemer Arslanbucak Mahallesi'ndeki FETÖ’den dolayı kapanan Güven koleji bu hafta başında törenle eğitime açıldı. Mustafa Rüştü Tuncer İlk ve Ortaokulu'nun öğrenci yoğunluğu nedeniyle ortaokul kısmı bu yeni okula taşındı. Ara tatilin ardından okulun ilk ders gününe Kaymakam Murtaza Dayanç, DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, AK Parti Kemer İlçe Başkanı Selami Minta katıldı. Öğrencilerin sevinçlerini paylaşan protokol üyeleri açılış gününde açıklamalarda yaptı. TOPALOĞLU NE DEDİ? Başkan Topaloğlu, Mustafa Rüştü Tuncer Okulu'nda ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin beraber eğitim gördüğünü belirterek, öğrencileri rahatlatmak amacıyla eski Güven Koleji'ne taşıdıklarını söyledi. Topaloğlu, “Eğitime bir okul daha kazandırdığımız için biz çok mutluyuz. Okulun boya, tamirat işlerini de yaptık. Klima taleplerini yerine getirdik” dedi. Başkan Topaloğlu, öğrencilerin teşekkürlerini kabul etti. MİNTA NE DEDİ? Okulun açılışında yer alan Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Selami Minta ise, Topaloğlu’nun anlattıklarından farklı olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Minta, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti: “Yaklaşık 2 yıl önce FETÖ’den kapatılan okulun eğitime kazandırılması için girişimde bulunduk. Arslanbucak mahallemizde okul eksikliğinden dolayı FETÖ’den kapatılan okulu eğitime kazandırmak için çalışmalara başlamıştık. Girişimlerimiz sonuç verdi ve okulu eğitime kazandırdık. Okulun eğitime kazandırmak için katkısı olan Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’e, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya milletvekillerimize, MKYK üyelerimize, Sayın Valimiz Münir Karaloğlu’na İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a ve okulun boyasını yaptıran Kemer Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Kaymakamımız ile birlikte okulumuzu ziyaret ettik gördüğümüz tablo bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızın eğitimi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. “ KAFALAR KARIŞTI Başkan Topaloğlu’nun okulun eğitime açılmasını kendisine mal etmesinin ardından Ak Parti İlçe Başkanı Minta’nın taşınma sürecinin 2 yıl önce başladığını açıklaması kafalarda soru işareti oluşturdu. Kemerliler, her iki açıklamanın ardından ‘Hangisi doğru söylüyor?’ sorusunu sordu. Bunun üzerine Minta, Kemer Belediyesi’nin sadece okulun boya işlerini yaptığını söyledi.
Kemer Arslanbucak Mahallesi'nde FETÖ’den kapatılan okulun eğitime kazandırılmasının ardından Belediye Başkanı Topaloğlu, okulu kendisinin girişimleriyle taşındığını iddia ederken, Ak Parti İlçe Başkanı Minta, belediyenin sadece okulun boyasını ve yıpranmış bazı bölgelerin tadilatını yaptığını, partisinin bakanlarının, milletvekillerinin ve valinin çabalarıyla okulun eğitime kazandırıldığını söyledi.

haberimizvar.net-Kemer Arslanbucak Mahallesi'ndeki FETÖ’den dolayı kapanan Güven koleji bu hafta başında törenle eğitime açıldı. Mustafa Rüştü Tuncer İlk ve Ortaokulu'nun öğrenci yoğunluğu nedeniyle ortaokul kısmı bu yeni okula taşındı. Ara tatilin ardından okulun ilk ders gününe Kaymakam Murtaza Dayanç, DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, AK Parti Kemer İlçe Başkanı Selami Minta katıldı. Öğrencilerin sevinçlerini paylaşan protokol üyeleri açılış gününde açıklamalarda yaptı.

TOPALOĞLU NE DEDİ?

Başkan Topaloğlu, Mustafa Rüştü Tuncer Okulu'nda ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin beraber eğitim gördüğünü belirterek, öğrencileri rahatlatmak amacıyla eski Güven Koleji'ne taşıdıklarını söyledi. Topaloğlu, “Eğitime bir okul daha kazandırdığımız için biz çok mutluyuz. Okulun boya, tamirat işlerini de yaptık. Klima taleplerini yerine getirdik” dedi. Başkan Topaloğlu, öğrencilerin teşekkürlerini kabul etti.

MİNTA NE DEDİ?

Okulun açılışında yer alan Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Selami Minta ise, Topaloğlu’nun anlattıklarından farklı olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Minta, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti: “Yaklaşık 2 yıl önce FETÖ’den kapatılan okulun eğitime kazandırılması için girişimde bulunduk. Arslanbucak mahallemizde okul eksikliğinden dolayı FETÖ’den kapatılan okulu eğitime kazandırmak için çalışmalara başlamıştık. Girişimlerimiz sonuç verdi ve okulu eğitime kazandırdık. Okulun eğitime kazandırmak için katkısı olan Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’e, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya milletvekillerimize, MKYK üyelerimize, Sayın Valimiz Münir Karaloğlu’na İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’a ve okulun boyasını yaptıran Kemer Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Kaymakamımız ile birlikte okulumuzu ziyaret ettik gördüğümüz tablo bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızın eğitimi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. “

KAFALAR KARIŞTI

Başkan Topaloğlu’nun okulun eğitime açılmasını kendisine mal etmesinin ardından Ak Parti İlçe Başkanı Minta’nın taşınma sürecinin 2 yıl önce başladığını açıklaması kafalarda soru işareti oluşturdu. Kemerliler, her iki açıklamanın ardından ‘Hangisi doğru söylüyor?’ sorusunu sordu. Bunun üzerine Minta, Kemer Belediyesi’nin sadece okulun boya işlerini yaptığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.