Kırcami’de uzatmalar oynanıyor

YEREL 25.12.2020 - 13:18, Güncelleme: 25.12.2020 - 13:18
 

Kırcami’de uzatmalar oynanıyor

Kırcami imar planlarının mahkeme kararı ile iptalinin ardından İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Bütün kalbimle inanarak, siyaset üstü bir davranışla halkımızın adına iptal edilen planların arkasındayım. Halkımızın daha fazla mağdur edilmemesi gerekiyor” dedi

haberimizvar.net- Başkan Başaran, “Doğuyaka, Mehmetçik, Zümrütova, Güzeloba, Yeşilova, Topçular, Kırcami, Alan mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını kapsayan Kırcami İmar Planı’nın Antalya 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmesinin bazı çevrelerce istismara meydan verecek ölçüde algı operasyonuna tabi olmasının üzücüdür. Halkımızın mağdur edilmemesi adına mevcut planların ana temalarından ve parselasyon planlarından vazgeçilmemesi gerekir. Bizler yapılan ve iptal edilen planların arkasındayız” diye konuştu. Herkesin iradesinin net ve tam olduğuna dikkat çeken Başaran, “30 yıldır bugünleri hayal eden vatandaşlarımıza yapılan bu iptallere vatandaş nezdinde iyi bir gözle yad edilmeyecekleri aşikar olan bu dava süreçleri, bir an önce tamamlanmalı, küçük menfaatlerin peşinde olanlara taviz verilmemelidir. Antalya’nın göbeğinde dört bir tarafı yapılaşmayı tamamlamış bölgenin bir 30 yıllar daha sürüncemede kalmasını istemiyoruz. İyi Parti olarak, buna müsaade etmeyeceğiz. Bu konudaki mücadelemiz İyi Parti olarak azim ve kararlılıkla devam edecektir. Her daim halkın yanında olan İYİ PARTİ, 30 yıllık bu sorunun ivedilikle halledilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Bütün halkımız müsterih olsun. Adalet er-geç yerini bulacaktır” diye konuştu.
Kırcami imar planlarının mahkeme kararı ile iptalinin ardından İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Bütün kalbimle inanarak, siyaset üstü bir davranışla halkımızın adına iptal edilen planların arkasındayım. Halkımızın daha fazla mağdur edilmemesi gerekiyor” dedi

haberimizvar.net- Başkan Başaran, “Doğuyaka, Mehmetçik, Zümrütova, Güzeloba, Yeşilova, Topçular, Kırcami, Alan mahallelerinin tamamı ile Fener ve Çağlayan mahallelerinin bir kısmını kapsayan Kırcami İmar Planı’nın Antalya 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmesinin bazı çevrelerce istismara meydan verecek ölçüde algı operasyonuna tabi olmasının üzücüdür. Halkımızın mağdur edilmemesi adına mevcut planların ana temalarından ve parselasyon planlarından vazgeçilmemesi gerekir. Bizler yapılan ve iptal edilen planların arkasındayız” diye konuştu.

Herkesin iradesinin net ve tam olduğuna dikkat çeken Başaran, “30 yıldır bugünleri hayal eden vatandaşlarımıza yapılan bu iptallere vatandaş nezdinde iyi bir gözle yad edilmeyecekleri aşikar olan bu dava süreçleri, bir an önce tamamlanmalı, küçük menfaatlerin peşinde olanlara taviz verilmemelidir. Antalya’nın göbeğinde dört bir tarafı yapılaşmayı tamamlamış bölgenin bir 30 yıllar daha sürüncemede kalmasını istemiyoruz. İyi Parti olarak, buna müsaade etmeyeceğiz. Bu konudaki mücadelemiz İyi Parti olarak azim ve kararlılıkla devam edecektir. Her daim halkın yanında olan İYİ PARTİ, 30 yıllık bu sorunun ivedilikle halledilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Bütün halkımız müsterih olsun. Adalet er-geç yerini bulacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.