Kızılot Halk Plajı açıldı

GÜNDEM 18.06.2020 - 16:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kızılot Halk Plajı açıldı

Manavgat Belediyesi, Kızılot Mahallesi’nde yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nı, muhteşem bir törenle açtı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun hale getirilen plaj ve mesire alanı, şimdiden halkın ilgi odağı oldu.

haberimizvar.net-  Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılot Mahallesi’nde 1.2 kilometrelik sahil boyunca yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nın açılışını düzenlediği muhteşem bir törenle yaptı. Kızılot Mahallesinin incisi olacak plajın açılış törenine CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Özcan’ın yanı sıra oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Sosyal mesafe kurallarına uyulan açılış töreni 1 dakikalık saygı duruşu ve hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.   MUHTEŞEM BİR MESİRE ALANI 125 dönümlük alan üzerinde 19 adet mangalsız pikniğe elverişli kamelya, 1 çocuk parkı, açık spor alanı, 2 çeşme, 2 cankurtaran kulesi, 2 büfe, WC’ler, duş-soyunma kabinleri, 150 araçlık otopark, yürüyüş yolları ve 15 bin metrekarelik yeşil alanla güzelleştirilen Plaj ve Mesire Alanı, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre yerleştirilmiş 80 şemsiye altındaki 160 şezlong, Manavgat Belediyesi’nin titizliğinin göstergesi oldu. Gün boyunca plajı gezen vatandaşlar, açılışa eşi Hatice Sözen ile birlikte gelen Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Plaj konseptine uygun danslarıyla sahne alan Cuba Latin All Star dans grubu ise büyük alkış aldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, oda başkanları, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile birlikte kesti.   SÖZEN: SEZONA DAHİL OLDUK Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konuşmasında 2016 yılında Kızılot Halk Plajı’nın Akseki’ye Belediye’sine devredilecekken vatandaşların duruşuyla Manavgat Belediyesi’ne yeniden kazandırıldığını hatırlattı. Başkan Sözen yapılan açılışla tüm Türkiye’ye Manavgat’ın turizme hazır olduğunun bir duyurusu olduğunu dile getirdi. Başkan Sözen, "Manavgat ve ülkemiz olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçtikten sonra sizlerle güzel şeylerde buluşmak beni çok mutlu ediyor. Güzel şeyleri duymayı, önemsenmeyi özledik. Bu olumsuz süreç içinde hatırlanmayı özledik. Ama ne güzel ki, ağır ağır bu sıkıntıdan kurtulmaya başladık. Ağır ağır güne, sezona dahil olmaya başladık. Şunu biliyoruz, üreticimiz, esnafımız, turizmcimiz, bölge halkı sıkıntılı. El birliğiyle bu sürecin sonlarına geldik. Ama rehavete kapılmamamız gerekiyor. Sonuna geldik ama yeniden başa dönmemeye ve genelgelere ayak uydurarak bu süreci götürmeliyiz, kurallara uymalıyız" diye konuştu.   
Manavgat Belediyesi, Kızılot Mahallesi’nde yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nı, muhteşem bir törenle açtı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun hale getirilen plaj ve mesire alanı, şimdiden halkın ilgi odağı oldu.

haberimizvar.net-  Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılot Mahallesi’nde 1.2 kilometrelik sahil boyunca yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nın açılışını düzenlediği muhteşem bir törenle yaptı. Kızılot Mahallesinin incisi olacak plajın açılış törenine CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Özcan’ın yanı sıra oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Sosyal mesafe kurallarına uyulan açılış töreni 1 dakikalık saygı duruşu ve hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

MUHTEŞEM BİR MESİRE ALANI

125 dönümlük alan üzerinde 19 adet mangalsız pikniğe elverişli kamelya, 1 çocuk parkı, açık spor alanı, 2 çeşme, 2 cankurtaran kulesi, 2 büfe, WC’ler, duş-soyunma kabinleri, 150 araçlık otopark, yürüyüş yolları ve 15 bin metrekarelik yeşil alanla güzelleştirilen Plaj ve Mesire Alanı, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre yerleştirilmiş 80 şemsiye altındaki 160 şezlong, Manavgat Belediyesi’nin titizliğinin göstergesi oldu. Gün boyunca plajı gezen vatandaşlar, açılışa eşi Hatice Sözen ile birlikte gelen Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Plaj konseptine uygun danslarıyla sahne alan Cuba Latin All Star dans grubu ise büyük alkış aldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, açılış kurdelesini CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, oda başkanları, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri ile birlikte kesti.

 

SÖZEN: SEZONA DAHİL OLDUK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, konuşmasında 2016 yılında Kızılot Halk Plajı’nın Akseki’ye Belediye’sine devredilecekken vatandaşların duruşuyla Manavgat Belediyesi’ne yeniden kazandırıldığını hatırlattı. Başkan Sözen yapılan açılışla tüm Türkiye’ye Manavgat’ın turizme hazır olduğunun bir duyurusu olduğunu dile getirdi. Başkan Sözen, "Manavgat ve ülkemiz olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçtikten sonra sizlerle güzel şeylerde buluşmak beni çok mutlu ediyor. Güzel şeyleri duymayı, önemsenmeyi özledik. Bu olumsuz süreç içinde hatırlanmayı özledik. Ama ne güzel ki, ağır ağır bu sıkıntıdan kurtulmaya başladık. Ağır ağır güne, sezona dahil olmaya başladık. Şunu biliyoruz, üreticimiz, esnafımız, turizmcimiz, bölge halkı sıkıntılı. El birliğiyle bu sürecin sonlarına geldik. Ama rehavete kapılmamamız gerekiyor. Sonuna geldik ama yeniden başa dönmemeye ve genelgelere ayak uydurarak bu süreci götürmeliyiz, kurallara uymalıyız" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.