KKTC müjdesi hayal kırıklığı

SİYASET 26.07.2021 - 00:56, Güncelleme: 26.07.2021 - 00:56
 

KKTC müjdesi hayal kırıklığı

Erdoğan’ın Kıbrıs’a külliye müjdesini hedef alan Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, “Hükümetimizin KKTC stratejisi yok ve müjde bir hayal kırıklığı oldu” dedi.

HABERİMİZVAR –Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde milletvekillerine seslenerek Lefkoşa’ya millet bahçesi, parlamento binası ve külliye yapılacağını açıklamıştı. Erdoğan, “KKTC Cumhurbaşkanlığı’nın ne doğru dürüst bir külliyesi, ne de parlamento binası var. Biz bunu KKTC’ye yakıştırmıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bina İngilizlere ait gecekondu. Şimdi Cumhurbaşkanlığı’nın külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti inşasına yakında başlıyoruz” diye konuşmuştu.   KKTC STRATEJİSİ YOK   Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Erdoğan’ın müjdesinin ‘hayal kırıklığı’ olarak nitelendirdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Perinçek “Maalesef hükümetimizin KKTC stratejisi yok ve müjde bir hayal kırıklığı oldu. Müjde, KKTC’nin devlet olarak tanıtılmasıyla olur. Strateji, Asya’nın ortak çıkarları temelinde kurulur. Rusya, Çin, İran ve Türk Keneşi ülkeleri KKTC’yi hemen tanır. Peki ABD tanır mı?” diye sordu. 
Erdoğan’ın Kıbrıs’a külliye müjdesini hedef alan Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, “Hükümetimizin KKTC stratejisi yok ve müjde bir hayal kırıklığı oldu” dedi.

HABERİMİZVAR –Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde milletvekillerine seslenerek Lefkoşa’ya millet bahçesi, parlamento binası ve külliye yapılacağını açıklamıştı. Erdoğan, “ KKTC Cumhurbaşkanlığı’nın ne doğru dürüst bir külliyesi, ne de parlamento binası var. Biz bunu KKTC’ye yakıştırmıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bina İngilizlere ait gecekondu. Şimdi Cumhurbaşkanlığı’nın külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti inşasına yakında başlıyoruz” diye konuşmuştu.

 

KKTC STRATEJİSİ YOK

 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Erdoğan’ın müjdesinin ‘hayal kırıklığı’ olarak nitelendirdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Perinçek “Maalesef hükümetimizin KKTC stratejisi yok ve müjde bir hayal kırıklığı oldu. Müjde, KKTC’nin devlet olarak tanıtılmasıyla olur. Strateji, Asya’nın ortak çıkarları temelinde kurulur. Rusya, Çin, İran ve Türk Keneşi ülkeleri KKTC’yi hemen tanır. Peki ABD tanır mı?” diye sordu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.