Kocakaya görevine döndü

YEREL 17.01.2022 - 16:48, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:48
 

Kocakaya görevine döndü

DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya, koronavirüs tedavisi tamamlandıktan sonra görevine döndü.

haberimizvar.net-Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın oğlu Arhan Kocakaya'nın koronavirüs testi , 7 Ocak'ta pozitif çıktı. Başkan Kocakaya bunun üzerine eşi avukat Funda Kocakaya ve büyük oğlu Sarp Kocakaya ile test yaptırdı. Başkan Okan Kocakaya ile Funda Kocakaya'nın testleri de pozitif çıktı. Test sonucu nefatif olan Sarp'ı aile yakınlarına gönderen Başkan Kocakaya, evinde karantinaya girdi. Başkan Kocakaya, eşi ve küçük oğlu ile evdeki tedavisini tamamlandıktan sonra karantina süresi sona erdi.   Görevine başlayan Başkan Kocakaya koronavirüs aşısı yaptırması sayesinde hastalığı aile olarak hafif olarak atlattıklarını söyledi. Başkan Kocakaya, "Ben, eşim ve küçük oğlumun karantina süresi sona erdi. Sağlığımız gayet iyi. Bugün sahadayım. Yapılan çalışmaları inceliyorum. Bu işin şakası yok. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. Tedbiri elden bırakmayalım, rehavete kapılmayalım. Bu süreçte aşı çok önemli. Aşı olmamakta direnen vatandaşlarıma sesleniyorum. Aşınızı olun, COVİD - 19 aşısızlara şaka yapmıyor, öldürüyor" diye konuştu.
DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya, koronavirüs tedavisi tamamlandıktan sonra görevine döndü.

haberimizvar.net-Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın oğlu Arhan Kocakaya'nın koronavirüs testi , 7 Ocak'ta pozitif çıktı. Başkan Kocakaya bunun üzerine eşi avukat Funda Kocakaya ve büyük oğlu Sarp Kocakaya ile test yaptırdı. Başkan Okan Kocakaya ile Funda Kocakaya'nın testleri de pozitif çıktı. Test sonucu nefatif olan Sarp'ı aile yakınlarına gönderen Başkan Kocakaya, evinde karantinaya girdi. Başkan Kocakaya, eşi ve küçük oğlu ile evdeki tedavisini tamamlandıktan sonra karantina süresi sona erdi.

 

Görevine başlayan Başkan Kocakaya koronavirüs aşısı yaptırması sayesinde hastalığı aile olarak hafif olarak atlattıklarını söyledi. Başkan Kocakaya, "Ben, eşim ve küçük oğlumun karantina süresi sona erdi. Sağlığımız gayet iyi. Bugün sahadayım. Yapılan çalışmaları inceliyorum. Bu işin şakası yok. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. Tedbiri elden bırakmayalım, rehavete kapılmayalım. Bu süreçte aşı çok önemli. Aşı olmamakta direnen vatandaşlarıma sesleniyorum. Aşınızı olun, COVİD - 19 aşısızlara şaka yapmıyor, öldürüyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.