Köklü değişim şart

SİYASET 17.09.2021 - 13:40, Güncelleme: 17.09.2021 - 13:40
 

Köklü değişim şart

TDP Antalya İl Başkanı Karadağ, kangren sorunları çözerek ülkenin önünü açmak istediklerini belirterek, “TDP iktidarıyla başlayacak köklü değişimler milletimizin yüzünü güldürecek” dedi.

haberimizvar.net- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Mustafa Sarıgül önderliğinde yola çıkan partisinin tüm sorunların üstesinden gelerek ülkede refah seviyesini yükseltecek tek parti olduğunu savundu. TDP parti programının üç ana temel üzerine inşa edildiğine dikkat çeken Karadağ, “Birinci ilkemiz, ‘konuşma-yap’, ikinci ilkemiz, ‘sorun çıkarma-çöz’ üçüncü ilkemiz ise ‘Sorun çözmek için ya bir yol bul, yol yoksa bir yol aç, hiçbirini yapamıyorsan, yoldan çekil, yapan gelsin’ dir.  Görüldüğü gibi temel felsefemiz, sorunun değil çözümün parçası olmak” dedi.  YENİDEN ÜRETİM Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’nın aynı zamanda tarımda da lokomotif kent olduğuna dikkat çeken Başkan Karadağ, “Ancak ne yazık ki, hatalı tarım politikaları nedeniyle bugün tarımsal üretimimiz dibe vurdu. Artık neredeyse her şeyimizi ithal ediyoruz. Çünkü ne ekeceğimize başkaları karar veriyor. TDP iktidarında buna son vereceğiz. Kimse bizim ne ekeceğimize, ne dikeceğimize karışamayacak. Tarımda özellikle ithalat lobisinin karşısında olacağız. TDP iktidarında, ekilmeyen biçilmeyen bir karış tarım arazimiz kalmayacak” diye konuştu.  ‘ÖNCELİĞİMİZ İNSAN’ Türkiye Değişim Parti’sinde önceliğin ‘insan’ olduğunu da vurgulayan Karadağ şöyle devam etti: “Partimizin özü; vicdandır, fazilettir adalettir. TDP yoksulların, yok sayılanların, çaresizlerin, kimsesizlerin kimsesi olmak için var. TDP; salon siyasetine, elitlerin tepeden bakışına, güçlülerin hegemonyasına son vermek için var. TDP; gerçeklerden habersiz, halktan kopmuş, çözüm üretemeyen, barış yerine kavga üreten siyaset anlayışına nokta koymak için var. Bizler; tek vücutta atan milyonlarca kalbiz.”
TDP Antalya İl Başkanı Karadağ, kangren sorunları çözerek ülkenin önünü açmak istediklerini belirterek, “TDP iktidarıyla başlayacak köklü değişimler milletimizin yüzünü güldürecek” dedi.

haberimizvar.net- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, Mustafa Sarıgül önderliğinde yola çıkan partisinin tüm sorunların üstesinden gelerek ülkede refah seviyesini yükseltecek tek parti olduğunu savundu. TDP parti programının üç ana temel üzerine inşa edildiğine dikkat çeken Karadağ, “Birinci ilkemiz, ‘konuşma-yap’, ikinci ilkemiz, ‘sorun çıkarma-çöz’ üçüncü ilkemiz ise ‘Sorun çözmek için ya bir yol bul, yol yoksa bir yol aç, hiçbirini yapamıyorsan, yoldan çekil, yapan gelsin’ dir.  Görüldüğü gibi temel felsefemiz, sorunun değil çözümün parçası olmak” dedi. 

YENİDEN ÜRETİM
Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’nın aynı zamanda tarımda da lokomotif kent olduğuna dikkat çeken Başkan Karadağ, “Ancak ne yazık ki, hatalı tarım politikaları nedeniyle bugün tarımsal üretimimiz dibe vurdu. Artık neredeyse her şeyimizi ithal ediyoruz. Çünkü ne ekeceğimize başkaları karar veriyor. TDP iktidarında buna son vereceğiz. Kimse bizim ne ekeceğimize, ne dikeceğimize karışamayacak. Tarımda özellikle ithalat lobisinin karşısında olacağız. TDP iktidarında, ekilmeyen biçilmeyen bir karış tarım arazimiz kalmayacak” diye konuştu. 

‘ÖNCELİĞİMİZ İNSAN’
Türkiye Değişim Parti’sinde önceliğin ‘insan’ olduğunu da vurgulayan Karadağ şöyle devam etti: “Partimizin özü; vicdandır, fazilettir adalettir. TDP yoksulların, yok sayılanların, çaresizlerin, kimsesizlerin kimsesi olmak için var. TDP; salon siyasetine, elitlerin tepeden bakışına, güçlülerin hegemonyasına son vermek için var. TDP; gerçeklerden habersiz, halktan kopmuş, çözüm üretemeyen, barış yerine kavga üreten siyaset anlayışına nokta koymak için var. Bizler; tek vücutta atan milyonlarca kalbiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.