Komünist nohutlar Antalya’da

GÜNDEM 29.05.2021 - 17:06, Güncelleme: 29.05.2021 - 17:06
 

Komünist nohutlar Antalya’da

‘Komünist başkan’ Fatih Maçoğlu’nun Ovacık belediye başkanlığı döneminde üretimine başlattığı nohutlar Antalya’da da satılıyor. Antalya’da açılan satış noktasında başka kooperatiflerden gelen organik ürünleri bulmak da mümkün.

haberimizvar.net- Tunceli Ovacık’ta geçen dönem TKP’den seçilerek belediye başkanlığı yapan ‘Komünist Başkan’ Fatih Maçoğlu’nun hazine arazilerinde ürettirmeye başladığı nohut ve kuru fasulye ülke genelinde marka haline geldi. Ovacık Doğal Ürünleri Kooperatifi aracılığıyla Türkiye’nin her yerine gönderilen nohutlar bir süredir Antalya’da da satılmaya başladı.  OVACIK’TAN GELEN ÜRÜNLER Fatih Maçoğlu’nun katılımıyla 26 Ekim 2019’da Milli Egemenlik Caddesi’nde açılan kooperatif satış noktasında sadece Ovacık’tan değil, başka yörelerden gelen ürünler de bulunuyor. Nohut, fasulye, bal, tuz, polen, leblebi, nohut unu, fasulye unu, pekmez, kuşburnu, propolis, salamura peynir, tulum peyniri, tereyağı, karadut pekmezi, ceviz içi gibi ürünlerin Ovacık’tan geldiğini belirten kooperatif çalışanları kardeş kooperatiflerin ürünlerine de yer verdiklerini söyledi. HER TÜR ORGANİK ÜRÜN VAR Satış noktasında tamamen organik ürünlerin satıldığını söyleyen çalışanlar, Mezopotamya Kadın Kooperatifi’nden baharat ve salça, Hopa Kooperatifi’nden çay, Bizim Değirmen Kooperatifi’nden tam yağlı kaşar peyniri, Gemlik Kooperatifi’nden zeytin ve Manyas Kadın Kooperatifi’nden gelen makarna gibi ürünlerin de bulunduğunu belirtti.  
‘Komünist başkan’ Fatih Maçoğlu’nun Ovacık belediye başkanlığı döneminde üretimine başlattığı nohutlar Antalya’da da satılıyor. Antalya’da açılan satış noktasında başka kooperatiflerden gelen organik ürünleri bulmak da mümkün.

haberimizvar.net- Tunceli Ovacık’ta geçen dönem TKP’den seçilerek belediye başkanlığı yapan ‘Komünist Başkan’ Fatih Maçoğlu’nun hazine arazilerinde ürettirmeye başladığı nohut ve kuru fasulye ülke genelinde marka haline geldi. Ovacık Doğal Ürünleri Kooperatifi aracılığıyla Türkiye’nin her yerine gönderilen nohutlar bir süredir Antalya’da da satılmaya başladı. 

OVACIK’TAN GELEN ÜRÜNLER

Fatih Maçoğlu’nun katılımıyla 26 Ekim 2019’da Milli Egemenlik Caddesi’nde açılan kooperatif satış noktasında sadece Ovacık’tan değil, başka yörelerden gelen ürünler de bulunuyor. Nohut, fasulye, bal, tuz, polen, leblebi, nohut unu, fasulye unu, pekmez, kuşburnu, propolis, salamura peynir, tulum peyniri, tereyağı, karadut pekmezi, ceviz içi gibi ürünlerin Ovacık’tan geldiğini belirten kooperatif çalışanları kardeş kooperatiflerin ürünlerine de yer verdiklerini söyledi.

HER TÜR ORGANİK ÜRÜN VAR

Satış noktasında tamamen organik ürünlerin satıldığını söyleyen çalışanlar, Mezopotamya Kadın Kooperatifi’nden baharat ve salça, Hopa Kooperatifi’nden çay, Bizim Değirmen Kooperatifi’nden tam yağlı kaşar peyniri, Gemlik Kooperatifi’nden zeytin ve Manyas Kadın Kooperatifi’nden gelen makarna gibi ürünlerin de bulunduğunu belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.