Konteynerler yenileniyor

GÜNDEM 12.11.2020 - 14:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Konteynerler yenileniyor

Muratpaşa Belediyesi, sağlıklı ve temiz bir çevre için, evsel atıkların toplanmasında kullanılan tüm çöp konteynerlerinin bakım, onarım ve dezenfeksiyonunu kendi atölyelerinde yapıyor.

haberimizvar.net-Yıpranan, hasar görmüş konteynerler tek tek toplanıp, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde onarılıyor veya yenileniyor. Bakım-onarım-boyama ve yenileme çalışmaları tamamlanan konteynerler, dezenfekte edilerek, tekrar kullanıma sunuluyor. Kullanılamayacak durumda olanlar hurdaya ayrılırken, yeni konteynerler yine Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde, belediye personelince üretiliyor. BAŞKAN UYSAL'DAN UYARI Evsel atıkların toplanması için ilçe genelinde 3 bin 633'ü yeraltında, 6 bin 767'si 3633yerüstünde olmak üzere toplam 10 bin 400 konteyner bulunduğuna işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kullanıma bağlı olarak yıpranan, hasar gören konteynerleri, kendi tesislerimizde, kendi personelimizle yeniliyoruz. Son bir yıl içinde 575 konteyner ürettik. 1022'sini tamir ettik. 5 bin 612'sini boyadık. 328 adet yeraltı sistemini de boyayıp tekrar kullanıma sunduk. Konteynerlerimizi periyodik olarak da dezenfekte ediyoruz. Kendi tesislerimizde kendi personelimizle yaptığımız için ciddi tasarruf sağlıyoruz. Komşularımız konteynerleri daha dikkatli ve özenli kullanırsa kamu kaynağını korumuş da olacaklar" dedi.
Muratpaşa Belediyesi, sağlıklı ve temiz bir çevre için, evsel atıkların toplanmasında kullanılan tüm çöp konteynerlerinin bakım, onarım ve dezenfeksiyonunu kendi atölyelerinde yapıyor.

haberimizvar.net-Yıpranan, hasar görmüş konteynerler tek tek toplanıp, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde onarılıyor veya yenileniyor. Bakım-onarım-boyama ve yenileme çalışmaları tamamlanan konteynerler, dezenfekte edilerek, tekrar kullanıma sunuluyor. Kullanılamayacak durumda olanlar hurdaya ayrılırken, yeni konteynerler yine Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü atölyelerinde, belediye personelince üretiliyor.

BAŞKAN UYSAL'DAN UYARI

Evsel atıkların toplanması için ilçe genelinde 3 bin 633'ü yeraltında, 6 bin 767'si 3633yerüstünde olmak üzere toplam 10 bin 400 konteyner bulunduğuna işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Kullanıma bağlı olarak yıpranan, hasar gören konteynerleri, kendi tesislerimizde, kendi personelimizle yeniliyoruz. Son bir yıl içinde 575 konteyner ürettik. 1022'sini tamir ettik. 5 bin 612'sini boyadık. 328 adet yeraltı sistemini de boyayıp tekrar kullanıma sunduk. Konteynerlerimizi periyodik olarak da dezenfekte ediyoruz. Kendi tesislerimizde kendi personelimizle yaptığımız için ciddi tasarruf sağlıyoruz. Komşularımız konteynerleri daha dikkatli ve özenli kullanırsa kamu kaynağını korumuş da olacaklar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.