‘Konyaaltı kararı örnek olacak’

GÜNDEM 22.01.2020 - 15:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Konyaaltı kararı örnek olacak’

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Konyaaltı sahil ihalesini iptal edilmesiyle ilgili olarak Başkan Böcek ve encümen üyelerine teşekkür ederek, kararın Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, 19 Temmuz 2016 yılında AKP yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kararı ile Yap-İşlet-Devret modeli ile 254 milyon TL bedelle belediye tarafından inşa edilen ve belediyeyi iki yıllık süreçte 15 milyon Türk Lirası zarara uğratan Konyaaltı Sahil Projesi’nin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile iptal edilmesi ile halkın olanı halka veren başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir Belediye Encümenlerine teşekkür ettiğini belirtti. TEŞEKKÜR ETTİ CHP’li Zeybek karar sonrası yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadeleri kullandı; “Yasa, mevzuat ve yönetmeliklere uymayan, kamu zararına yol açan projenin Antalya Büyükşehir Belediyesi kararı ile iptal edilmesi ile Antalya halkının vergilerine sahip çıkılmıştır, Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili tekrar Antalya halkına teslim edilmiştir. Halk için belediyecilik yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve encümenlerimizin titiz çalışması sonucu her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Konyaaltı Sahili ranta teslim edilmemiştir. Bu karar tüm Türkiye’ye örnek olacak bir karardır.”  
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Konyaaltı sahil ihalesini iptal edilmesiyle ilgili olarak Başkan Böcek ve encümen üyelerine teşekkür ederek, kararın Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, 19 Temmuz 2016 yılında AKP yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kararı ile Yap-İşlet-Devret modeli ile 254 milyon TL bedelle belediye tarafından inşa edilen ve belediyeyi iki yıllık süreçte 15 milyon Türk Lirası zarara uğratan Konyaaltı Sahil Projesi’nin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile iptal edilmesi ile halkın olanı halka veren başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Büyükşehir Belediye Encümenlerine teşekkür ettiğini belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ

CHP’li Zeybek karar sonrası yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadeleri kullandı; “Yasa, mevzuat ve yönetmeliklere uymayan, kamu zararına yol açan projenin Antalya Büyükşehir Belediyesi kararı ile iptal edilmesi ile Antalya halkının vergilerine sahip çıkılmıştır, Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili tekrar Antalya halkına teslim edilmiştir. Halk için belediyecilik yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ve encümenlerimizin titiz çalışması sonucu her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Konyaaltı Sahili ranta teslim edilmemiştir. Bu karar tüm Türkiye’ye örnek olacak bir karardır.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.