Korkuteli'de 23 Nisan kutlaması

YAŞAM 23.04.2020 - 13:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Korkuteli'de 23 Nisan kutlaması

Korkuteli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

haberimizvar.net-Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi, okul müdürleri ve öğretmenlerin dışında kimsenin katılmadığı çelenk sunma töreni sırasında sosyal mesafeye de dikkat edildi. Program kapsamında bu yıl sadece Şehitler Anıtı'na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. 
Korkuteli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

haberimizvar.net-Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi, okul müdürleri ve öğretmenlerin dışında kimsenin katılmadığı çelenk sunma töreni sırasında sosyal mesafeye de dikkat edildi.


Program kapsamında bu yıl sadece Şehitler Anıtı'na çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.