Korona geçirdiğini düşünenler dikkat

GÜNDEM 10.10.2020 - 17:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Korona geçirdiğini düşünenler dikkat

Toronto Üniversitesi ve Temerty Tıp Fakültesi’nden bilim adamları tarafından gerçekleştirilen antikor araştırmasında, korona virüs geçiren kişilerde 3 ay daha korumanın devam ettiği belirtildi.

haberimizvar.net-   Bilim dünyasında, antikor tartışmaları devam ediyor. Science Immunology bülteninde yayımlanan çalışmaya göre Toronto Üniversitesi ve Temerty Tıp Fakültesi’nden uzmanlar, koronada antikor ile ilgili önemli bir çalışmaya imza attı. Belirtilerin başlangıç tarihinden itibaren 3 ay boyunca antikor ölçümü yapan uzmanlar, IgG sınıfı antikorların, en az 115 gün boyunca tespit edilebilir halde olduklarını keşfettiler. Bu süre, ölçülen en uzun zaman aralığını temsil ediyor. Çalışma ayrıca, bu antikorların tükürükte de tespit edilebileceğini göstermesi bakımından ilk olma özelliğini taşıyor. Kaynak: Popsi.com - Science Immunology   
Toronto Üniversitesi ve Temerty Tıp Fakültesi’nden bilim adamları tarafından gerçekleştirilen antikor araştırmasında, korona virüs geçiren kişilerde 3 ay daha korumanın devam ettiği belirtildi.

haberimizvar.net-   Bilim dünyasında, antikor tartışmaları devam ediyor. Science Immunology bülteninde yayımlanan çalışmaya göre Toronto Üniversitesi ve Temerty Tıp Fakültesi’nden uzmanlar, koronada antikor ile ilgili önemli bir çalışmaya imza attı.

Belirtilerin başlangıç tarihinden itibaren 3 ay boyunca antikor ölçümü yapan uzmanlar, IgG sınıfı antikorların, en az 115 gün boyunca tespit edilebilir halde olduklarını keşfettiler. Bu süre, ölçülen en uzun zaman aralığını temsil ediyor.

Çalışma ayrıca, bu antikorların tükürükte de tespit edilebileceğini göstermesi bakımından ilk olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Popsi.com - Science Immunology 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.