Korona salgını yaşanırken Kızılay kan topluyor!

YAŞAM 18.03.2020 - 15:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Korona salgını yaşanırken Kızılay kan topluyor!

Korona salgını nedeniyle sağlık tedbirlerinin üst düzeye çıkarıldığı ülkemizde Kızılay kan bağışı toplamaya devam ediyor. Antalya’nın Akseki ilçesine araç gönderen Kızılay, belediyenin de çağrısıyla, herhangi bir test yapmadan vatandaştan kan topladı.

haberimizvar.net-  Ülkemizde Korona (Covit-19) vakaları hızla artarken ve sağlık tedbirleri üst noktaya çıkarılmışken Kızılay, Antalya’nın Akseki ilçesinde kan bağışı topladı. Akseki Belediye Binası önünde bugün saat 13.00-18.30 saatleri arasında kan bağışı alınacağını SMS mesajıyla duyuran Kızılay’ın bu kampanyası tepki çekti. Kızılay’ın kan bağışı kampanyasını Akseki Belediyesi de ilçe halkına mesaj göndererek duyurdu.   ‘MİLLET CAN, KIZILAY KAN DERDİNDE’   Akseki belediye binası önüne park edilen araçla kan bağışı toplanmasına tepki gösteren CHP eski belediye meclis üyesi ve belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan, “Korona virüsüne karşı tüm dünya birçok önlem alırken, Akseki Belediyesi ve Kızılay bırakın önlem almayı, adeta virüsün yayılmasına zemin oluşturuyormuş gibi görünüyor. Yetkilileri göreve davet ediyorum. Derhal bu rezalete bir son verilmeli... Akseki’de yaşayanların hayatı bu kadar mı ucuz? Millet can derdinde, Kızılay kan derdinde... Normal şartlarda vatandaşlık görevimizi yerine getirip bağışta bulunuyoruz, ama bu kadarı pes dedirtiyor” diye konuştu. 
Korona salgını nedeniyle sağlık tedbirlerinin üst düzeye çıkarıldığı ülkemizde Kızılay kan bağışı toplamaya devam ediyor. Antalya’nın Akseki ilçesine araç gönderen Kızılay, belediyenin de çağrısıyla, herhangi bir test yapmadan vatandaştan kan topladı.

haberimizvar.net-  Ülkemizde Korona (Covit-19) vakaları hızla artarken ve sağlık tedbirleri üst noktaya çıkarılmışken Kızılay, Antalya’nın Akseki ilçesinde kan bağışı topladı. Akseki Belediye Binası önünde bugün saat 13.00-18.30 saatleri arasında kan bağışı alınacağını SMS mesajıyla duyuran Kızılay’ın bu kampanyası tepki çekti. Kızılay’ın kan bağışı kampanyasını Akseki Belediyesi de ilçe halkına mesaj göndererek duyurdu.

 

‘MİLLET CAN, KIZILAY KAN DERDİNDE’

 

Akseki belediye binası önüne park edilen araçla kan bağışı toplanmasına tepki gösteren CHP eski belediye meclis üyesi ve belediye başkan adayı Erdoğan Erdoğan, “Korona virüsüne karşı tüm dünya birçok önlem alırken, Akseki Belediyesi ve Kızılay bırakın önlem almayı, adeta virüsün yayılmasına zemin oluşturuyormuş gibi görünüyor. Yetkilileri göreve davet ediyorum. Derhal bu rezalete bir son verilmeli... Akseki’de yaşayanların hayatı bu kadar mı ucuz? Millet can derdinde, Kızılay kan derdinde... Normal şartlarda vatandaşlık görevimizi yerine getirip bağışta bulunuyoruz, ama bu kadarı pes dedirtiyor” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.