KÜKREDİ!

GÜNDEM 08.11.2019 - 11:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

KÜKREDİ!

Muratpaşa Belediye Meclisi’nde Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinin bulunduğu arsayı, kamuya ticari alan olarak kazandırma adına verdiği mücadeleye karşın, AKP’nin red oylarıyla karşılaşan Belediye Başkanı Ümit Uysal, öyle bir konuşma yaptı ki adeta kükredi

haberimizvar.net Muratpaşa Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal başkanlığında toplandı. Meclisin gündem maddesi olan belediye ait Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinin bulunduğu yerden taşınması ve mevut arsanın ticari alana çevrilerek kamuya kazanım sağlaması amacıyla oylamaya geçildi. AKP’li meclis üyelerinin red oyu vermesi üzerine Başkan Uysal, açtı ağzını, yumdu gözünü. 3 KURUŞA 5 KÖFTE YOK! Yıllardır alanın amacına uygun kullanılmadığını ifade eden Başkan Uysal, çok sert ifadelerle AKP’li meclis üyelerine seslendi. Başkan Uysal, “Biz Fen İşleri alanını şu an artık yerleşim sahası olduğu için taşımak istiyoruz ve yeniden o parselimizin ticaret hakkını geri istiyoruz. Biz mi istiyoruz? Biz istemiyoruz ki. Vatandaş istiyor. Tüyü bitmemiş yetim, kamu istiyor. Biz sizin gibi yönetmiyoruz. Borca batık yönetmiyoruz. Bizim kurumumuz ayağını yorganına göre uzatan ciddi planlı bir kurum. Şimdi yine inat ediliyor. Kamu arazisi değersizleştirilsin. Kamu arazisi yok olsun. Kurban olarak kalsın. Atık parsel olsun. Yok! Kardeşim kamu arazisinin bekçisi de biziz. Siz anlamıyorsunuz. Sizin hayaliniz yetmiyor bu kamucu yaklaşıma. Sizin tasavvurunuz yetmiyor. Çünkü siz başka işler peşindesiniz kardeşim. Kamu arazisinin kendi hakkına kavuşması, hakkı olan ticari alan vasfına yeniden kavuşması sizi niye bu kadar geriyor ya? Mahkeme kararına rağmen red devam ediyorsunuz ama millet görüyor. Siz inat edin ben de inat edeceğim. Her red verdiğinizde bu konuşma yapılacak. Anlatabiliyor muyum? Yok öyle yağma. Üç kuruşa beş köfte. Biz bildiğimizi okuruz, yok! Siz devam edin ben de aynen böyle devam edeceğim.”
Muratpaşa Belediye Meclisi’nde Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinin bulunduğu arsayı, kamuya ticari alan olarak kazandırma adına verdiği mücadeleye karşın, AKP’nin red oylarıyla karşılaşan Belediye Başkanı Ümit Uysal, öyle bir konuşma yaptı ki adeta kükredi

haberimizvar.net Muratpaşa Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal başkanlığında toplandı. Meclisin gündem maddesi olan belediye ait Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesinin bulunduğu yerden taşınması ve mevut arsanın ticari alana çevrilerek kamuya kazanım sağlaması amacıyla oylamaya geçildi. AKP’li meclis üyelerinin red oyu vermesi üzerine Başkan Uysal, açtı ağzını, yumdu gözünü.

3 KURUŞA 5 KÖFTE YOK!

Yıllardır alanın amacına uygun kullanılmadığını ifade eden Başkan Uysal, çok sert ifadelerle AKP’li meclis üyelerine seslendi. Başkan Uysal, “Biz Fen İşleri alanını şu an artık yerleşim sahası olduğu için taşımak istiyoruz ve yeniden o parselimizin ticaret hakkını geri istiyoruz. Biz mi istiyoruz? Biz istemiyoruz ki. Vatandaş istiyor. Tüyü bitmemiş yetim, kamu istiyor. Biz sizin gibi yönetmiyoruz. Borca batık yönetmiyoruz. Bizim kurumumuz ayağını yorganına göre uzatan ciddi planlı bir kurum. Şimdi yine inat ediliyor. Kamu arazisi değersizleştirilsin. Kamu arazisi yok olsun. Kurban olarak kalsın. Atık parsel olsun. Yok! Kardeşim kamu arazisinin bekçisi de biziz. Siz anlamıyorsunuz. Sizin hayaliniz yetmiyor bu kamucu yaklaşıma. Sizin tasavvurunuz yetmiyor. Çünkü siz başka işler peşindesiniz kardeşim. Kamu arazisinin kendi hakkına kavuşması, hakkı olan ticari alan vasfına yeniden kavuşması sizi niye bu kadar geriyor ya? Mahkeme kararına rağmen red devam ediyorsunuz ama millet görüyor. Siz inat edin ben de inat edeceğim. Her red verdiğinizde bu konuşma yapılacak. Anlatabiliyor muyum? Yok öyle yağma. Üç kuruşa beş köfte. Biz bildiğimizi okuruz, yok! Siz devam edin ben de aynen böyle devam edeceğim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.