Kumbul: İl kongresi Şubat’ta

SİYASET 19.08.2019 - 12:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kumbul: İl kongresi Şubat’ta

CHP’de delege seçimleri eylül sonu, ekim başı başlayacak. Mahalle delegesi seçimleri, ilçe kongreleri ve il kongresi arasına 1 buçukar ay ara koymak gerektiğini söyleyen CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, il kongresinin Şubat ayında yapılabileceğini belirtti

haberimizvar.net CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, olağan kongre takviminin eylül sonu, ekim başında başlayacağını açıkladı. CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul da net olmamakla birlikte il kongresinin Şubat ayında yapılacağını söyledi. Kongrelerle ilgili henüz Merkez Yürütme Kurulu’ndan (MYK) çıkmış bir karar olmadığını belirten Kumbul, “Ekim başı gibi mahalle delegeleri seçilmeye başlar. Sonra ilçe kongreleri, ardından da ilk kongresi… Bunların hepsinin arasına 1.5’ar ay koymak lazım. Bu durumda Şubat ayında ilk kongresi yapılır” dedi. EKİMDE MİLLETVEKİLLERİ TOPLANACAK Bu çerçevede, normal takvime göre Şubat 2020’de yapılması öngörülen, genel başkan ve Parti Meclisi üyelerinin seçileceği olağan kurultayın nisan ya da mayıs ayına sarkabileceği belirtiliyor. Bu arada yerel seçimlerde ilk olumlu sonuçlarını veren “CHP’ye oy vermeyen kesimlere açılma” stratejisinin sürmesini hedefleyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partinin yeni dönem politikalarını belediye başkanlarının ardından Nevşehir’de il başkanlarına da anlattı. Kılıçdaroğlu’nun Ekim ayı başında da milletvekillerini aynı amaçla toplayacağı bildirildi.
CHP’de delege seçimleri eylül sonu, ekim başı başlayacak. Mahalle delegesi seçimleri, ilçe kongreleri ve il kongresi arasına 1 buçukar ay ara koymak gerektiğini söyleyen CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, il kongresinin Şubat ayında yapılabileceğini belirtti

haberimizvar.net CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, olağan kongre takviminin eylül sonu, ekim başında başlayacağını açıkladı. CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul da net olmamakla birlikte il kongresinin Şubat ayında yapılacağını söyledi. Kongrelerle ilgili henüz Merkez Yürütme Kurulu’ndan (MYK) çıkmış bir karar olmadığını belirten Kumbul, “Ekim başı gibi mahalle delegeleri seçilmeye başlar. Sonra ilçe kongreleri, ardından da ilk kongresi… Bunların hepsinin arasına 1.5’ar ay koymak lazım. Bu durumda Şubat ayında ilk kongresi yapılır” dedi.

EKİMDE MİLLETVEKİLLERİ TOPLANACAK

Bu çerçevede, normal takvime göre Şubat 2020’de yapılması öngörülen, genel başkan ve Parti Meclisi üyelerinin seçileceği olağan kurultayın nisan ya da mayıs ayına sarkabileceği belirtiliyor. Bu arada yerel seçimlerde ilk olumlu sonuçlarını veren “CHP’ye oy vermeyen kesimlere açılma” stratejisinin sürmesini hedefleyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partinin yeni dönem politikalarını belediye başkanlarının ardından Nevşehir’de il başkanlarına da anlattı. Kılıçdaroğlu’nun Ekim ayı başında da milletvekillerini aynı amaçla toplayacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.