Kumbul ön saflarda

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.08.2019 - 12:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kumbul ön saflarda

CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, partisinin Nevşehir’de gerçekleşen il başkanları toplantısında en ön saflarda yer aldı.

haberimizvar.net - Nevşehir’de iki gündür devam eden CHP İl Başkanları toplantısında Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul en saflarda yer aldı. Daha önceki toplantılarda fotoğraf karesine girmeyen, arka planda durmayı tercih eden Kumbul’un Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yakın durması dikkat çekti. DEĞERLENDİRME YAPTI Genel Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın önderliğinde gerçekleşen il başkaları toplantısında kürsüye de çıkan İl Başkanı Kumbul, seçim değerlendirmelerinde bulundu. Etkili bir konuşma yapan Kumbul’un kongre sürecinden önce genel merkezin gözüne girmeyi başardı. SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI Kumbul, Nevşehir toplantısından fotoğraflarla birlikte şu paylaşımda bulundu: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK Üyelerimizin katılımıyla Nevşehir'de, 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimlerinin analizlerinin yapıldığı, genel seçimlerde partimizin iktidarı İçin yol haritamızı oluşturmak amacıyla, önerilerin ve değerlendirmelerin yapıldığı il başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.”   
CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, partisinin Nevşehir’de gerçekleşen il başkanları toplantısında en ön saflarda yer aldı.

haberimizvar.net - Nevşehir’de iki gündür devam eden CHP İl Başkanları toplantısında Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul en saflarda yer aldı. Daha önceki toplantılarda fotoğraf karesine girmeyen, arka planda durmayı tercih eden Kumbul’un Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yakın durması dikkat çekti.

DEĞERLENDİRME YAPTI

Genel Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın önderliğinde gerçekleşen il başkaları toplantısında kürsüye de çıkan İl Başkanı Kumbul, seçim değerlendirmelerinde bulundu. Etkili bir konuşma yapan Kumbul’un kongre sürecinden önce genel merkezin gözüne girmeyi başardı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Kumbul, Nevşehir toplantısından fotoğraflarla birlikte şu paylaşımda bulundu: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK Üyelerimizin katılımıyla Nevşehir'de, 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimlerinin analizlerinin yapıldığı, genel seçimlerde partimizin iktidarı İçin yol haritamızı oluşturmak amacıyla, önerilerin ve değerlendirmelerin yapıldığı il başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.