Kumluca'da yağlı güreş heyecanı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.04.2022 - 10:34, Güncelleme: 30.04.2022 - 10:34
 

Kumluca'da yağlı güreş heyecanı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 23'üncüsü yapılacak Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri, cuma günü başlayacak.

 haberimizvar.net- Kumluca'da düzenlenen Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yağlı pehlivan güreşleri yapılacak. Bu yıl 23'üncüsü yapılacak Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde 1200 pehlivan er meydanına çıkakacak. 6 Mayıs Cuma günü başlayacak güreşlerin finali pazar günü gerçekleştirilecek. Güreşlerde tükiye'nin tanınan baş pehlivanları kıspet bağlayacak.  Güreş ağası Niyazi Çiftçi, Kumluca Karatepe Stadı'nda yapılacak güreşlere, güreş severleri davet etti.  
Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 23'üncüsü yapılacak Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri, cuma günü başlayacak.

 haberimizvar.net- Kumluca'da düzenlenen Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında yağlı pehlivan güreşleri yapılacak. Bu yıl 23'üncüsü yapılacak Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde 1200 pehlivan er meydanına çıkakacak. 6 Mayıs Cuma günü başlayacak güreşlerin finali pazar günü gerçekleştirilecek. Güreşlerde tükiye'nin tanınan baş pehlivanları kıspet bağlayacak.

 Güreş ağası Niyazi Çiftçi, Kumluca Karatepe Stadı'nda yapılacak güreşlere, güreş severleri davet etti.

 

ANTALYA'NIN KUMLUCA ILCESINDE BU YIL 23'UNCUSU YAPILACAK KUMLUCA YAGLI PEHLIVAN GURESLERI, CUMA GUNU BASLAYACAK.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.