Kurum: Hasar tespit çalışmaları başladı

GÜNDEM 05.12.2020 - 17:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Kurum: Hasar tespit çalışmaları başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı açıklamada hasar tespit çalışmalarının başladığını söyledi.

haberimizvar.net- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gazipaşa açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak twitter'ten paylaşım yaptı. Kurum , "Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Depremden hemen sonra harekete geçen Bakanlığımız hasar tespit ekipleri incelemelerine başladı. Şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık" dedi   Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Depremden hemen sonra harekete geçen Bakanlığımız hasar tespit ekipleri incelemelerine başladı. Şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık. — Murat KURUM (@murat_kurum) December 5, 2020 İlgili haber:    ilgili haber 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı açıklamada hasar tespit çalışmalarının başladığını söyledi.

haberimizvar.net- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gazipaşa açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak twitter'ten paylaşım yaptı. Kurum , "Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Depremden hemen sonra harekete geçen Bakanlığımız hasar tespit ekipleri incelemelerine başladı. Şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık" dedi
 

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Depremden hemen sonra harekete geçen Bakanlığımız hasar tespit ekipleri incelemelerine başladı. Şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadık.

— Murat KURUM (@murat_kurum) December 5, 2020

İlgili haber: 

 

ilgili haber 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.