KUYAP’tan LÖSEV’e maskeli destek

GÜNDEM 05.11.2019 - 14:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

KUYAP’tan LÖSEV’e maskeli destek

Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAP) Genel Müdürü Muzaffer Eken ve KUYAP AŞ. çalışanları ‘Maskemi takarım, farkındalık yaratırım’ sloganıyla LÖSEV Farkındalık Haftası’na destek verdi

haberimizvar.net 2-8 Kasım LÖSEV Farkındalık Haftası’na verdikleri destek hakkında açıklama yapan KUYAP Genel Müdürü Muzaffer Eken, “LÖSEV’e destek olarak, sosyal medya hesaplarımızda bu çektiğimiz fotoğrafları paylaşarak, farkındalık yaratmak, LÖSEV’e bağış yapılması konusunda halkı bilinçlendirmek ve geleceğimiz olan lösemili çocuklarımızın sağlıklarını kavuşması için, maddi-manevi destek sağlamak amacıyla bu etkinliğe katıldık. Amacımız çevremizden başlayarak ülke geneline bu farkındalığı yaymak. LÖSEV Antalya ofis ve mağaza açılışına katılarak Antalya’da da LÖSEV’in aktif olarak çalışmalarına destek oluyoruz. Hedefimiz LÖSEV Antalya Hastanesi yapımı için kamuoyu oluşturmak ve Antalya’mıza LÖSEV Hastanesi açmak” dedi.
Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAP) Genel Müdürü Muzaffer Eken ve KUYAP AŞ. çalışanları ‘Maskemi takarım, farkındalık yaratırım’ sloganıyla LÖSEV Farkındalık Haftası’na destek verdi

haberimizvar.net 2-8 Kasım LÖSEV Farkındalık Haftası’na verdikleri destek hakkında açıklama yapan KUYAP Genel Müdürü Muzaffer Eken,LÖSEV’e destek olarak, sosyal medya hesaplarımızda bu çektiğimiz fotoğrafları paylaşarak, farkındalık yaratmak, LÖSEV’e bağış yapılması konusunda halkı bilinçlendirmek ve geleceğimiz olan lösemili çocuklarımızın sağlıklarını kavuşması için, maddi-manevi destek sağlamak amacıyla bu etkinliğe katıldık. Amacımız çevremizden başlayarak ülke geneline bu farkındalığı yaymak. LÖSEV Antalya ofis ve mağaza açılışına katılarak Antalya’da da LÖSEV’in aktif olarak çalışmalarına destek oluyoruz. Hedefimiz LÖSEV Antalya Hastanesi yapımı için kamuoyu oluşturmak ve Antalya’mıza LÖSEV Hastanesi açmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.