Likya Yolu'nu tanıdılar

TURİZM 16.11.2020 - 11:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Likya Yolu'nu tanıdılar

Antalyalılar ve Antalya'da yerleşik yabancılara yönelik Likya Yolu'nu tanıtım yürüyüşleri düzenleyen turizmci Serhat Güner, en sonki yürüyüşte katılımcılara Likya Yolu'nun Demre Çayağzı-Üçağız etabını tanıttı.

haberimizvar.net- Turizmci Serhat Güner'in organize ettiği Likya Yolu yürüyüşüne 7'si yabancı toplam 30 kişi katıldı. Grup, Antalya'dan otobüsle Demre'nin Çayağzı Limanı'na geldi. Burada verilen brifingin ardından grup, Çayağzı Plajı'ndan yürüyüşe geçti. Önce Demre'ye bağlı Kapaklı Mahallesi geçildi. Gökkaya Koyu'na inilerek, buradan Üçağız Mahallesi'ne doğru yürüyüşe geçildi. Yürüyüş, Üçağız Mahallesi'ndeki Hamidiye Koyu'nda sona erdi. Verilen molalarla birlikte yürüyüş toplam 7 saat sürdü. Toplam 15 kilometre yüründü. Yürüyüş boyunca değişik zaman diliminde molalar verildi. ULUSLARARASI YÜRÜYÜŞ YOLU Turizmci Serhat Güner, "Likya Yolu uluslararası bir yürüyüş yolu. İnsanlar dünyanın çeşitli ülkelerinden bu yolu yürümeye geliyor. Bizim burnumuzun dibinde. Biz kıymetini bilmiyoruz, tanımıyoruz. Düzenlediğimiz yürüyüşle Likya Yolu'nu tanıtmak istiyoruz. Likya Yolu'nun Demre- Üçağız etabı, bu yolun en güzel rotası. Tarih, deniz ve doğa iç içe. Demre- Kaş arasındaki 55 kilometrelik üç abın en güzelinden başladık tanıtıma. Önümüzdeki haftalarda diğer iki etabı da tanıtacağız. Bu etaplarda her şey var. Akdeniz'in en güzel maki bitki örtüsü bu etaplarda. Yürüyüş bir yarış değildir. Doğanın tadını çıkarma, doğayı tanıma, stresimizi doğaya boşaltmadır" dedi.  
Antalyalılar ve Antalya'da yerleşik yabancılara yönelik Likya Yolu'nu tanıtım yürüyüşleri düzenleyen turizmci Serhat Güner, en sonki yürüyüşte katılımcılara Likya Yolu'nun Demre Çayağzı-Üçağız etabını tanıttı.

haberimizvar.net- Turizmci Serhat Güner'in organize ettiği Likya Yolu yürüyüşüne 7'si yabancı toplam 30 kişi katıldı. Grup, Antalya'dan otobüsle Demre'nin Çayağzı Limanı'na geldi. Burada verilen brifingin ardından grup, Çayağzı Plajı'ndan yürüyüşe geçti. Önce Demre'ye bağlı Kapaklı Mahallesi geçildi. Gökkaya Koyu'na inilerek, buradan Üçağız Mahallesi'ne doğru yürüyüşe geçildi. Yürüyüş, Üçağız Mahallesi'ndeki Hamidiye Koyu'nda sona erdi. Verilen molalarla birlikte yürüyüş toplam 7 saat sürdü. Toplam 15 kilometre yüründü. Yürüyüş boyunca değişik zaman diliminde molalar verildi.

ULUSLARARASI YÜRÜYÜŞ YOLU
Turizmci Serhat Güner, "Likya Yolu uluslararası bir yürüyüş yolu. İnsanlar dünyanın çeşitli ülkelerinden bu yolu yürümeye geliyor. Bizim burnumuzun dibinde. Biz kıymetini bilmiyoruz, tanımıyoruz. Düzenlediğimiz yürüyüşle Likya Yolu'nu tanıtmak istiyoruz. Likya Yolu'nun Demre- Üçağız etabı, bu yolun en güzel rotası. Tarih, deniz ve doğa iç içe. Demre- Kaş arasındaki 55 kilometrelik üç abın en güzelinden başladık tanıtıma. Önümüzdeki haftalarda diğer iki etabı da tanıtacağız. Bu etaplarda her şey var. Akdeniz'in en güzel maki bitki örtüsü bu etaplarda. Yürüyüş bir yarış değildir. Doğanın tadını çıkarma, doğayı tanıma, stresimizi doğaya boşaltmadır" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.