Manavgat yılbaşına hazır

GÜNDEM 23.12.2021 - 19:00, Güncelleme: 23.12.2021 - 19:00
 

Manavgat yılbaşına hazır

Manavgat Belediyesi, yılbaşı öncesinde kent genelini tasarruflu led ampullerden oluşan süslemeler ile donatarak vatandaşlar için özel fotoğraf çekim alanları oluşturdu.

haberimizvar.net- Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Meydanı, Antalya, İbrahim Sözen, Fevzi Paşa, Atatürk, Hisar, Mitat Paşa, Gülveren, Güllük Caddeleri, Demokrasi Bulvarı ile Irmak kenarlarının kesişim noktaları olan 4505,4509,4511 ve 4517 numaralı sokak ve Antik Side Limanı'nı rengarenk süsledi. Süsleme çalışmalarında, vatandaşlar için öz çekim alanı oluşturan Manavgat Belediyesi, kardan adam, hediye paketi ve yıl başı ağacını tema olarak kullandı. Her gün binlerce vatandaşın kullandığı caddelerdeki süslemeler ilgi odağı oldu.   Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ışıklandırma çalışmalarının beğenildiğini dile getirdi. Başkan Sözen, "Her sene yıl sonunda yaptığımız ışıltılı kent süslemelerimizi bu yıl da yaparak bu muhteşem görsel şöleni halkımızla buluşturmak istedik. Vatandaşlarımızın, Manavgat'ın eşsiz güzelliği eşliğinde ışıl ışıl bir şekilde anı ölümsüzleştirmesini ve yeni yıla umut dolu bir şekilde girmesini arzuluyoruz" diye konuştu.
Manavgat Belediyesi, yılbaşı öncesinde kent genelini tasarruflu led ampullerden oluşan süslemeler ile donatarak vatandaşlar için özel fotoğraf çekim alanları oluşturdu.

haberimizvar.net- Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Meydanı, Antalya, İbrahim Sözen, Fevzi Paşa, Atatürk, Hisar, Mitat Paşa, Gülveren, Güllük Caddeleri, Demokrasi Bulvarı ile Irmak kenarlarının kesişim noktaları olan 4505,4509,4511 ve 4517 numaralı sokak ve Antik Side Limanı'nı rengarenk süsledi. Süsleme çalışmalarında, vatandaşlar için öz çekim alanı oluşturan Manavgat Belediyesi, kardan adam, hediye paketi ve yıl başı ağacını tema olarak kullandı. Her gün binlerce vatandaşın kullandığı caddelerdeki süslemeler ilgi odağı oldu.

 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ışıklandırma çalışmalarının beğenildiğini dile getirdi. Başkan Sözen, "Her sene yıl sonunda yaptığımız ışıltılı kent süslemelerimizi bu yıl da yaparak bu muhteşem görsel şöleni halkımızla buluşturmak istedik. Vatandaşlarımızın, Manavgat'ın eşsiz güzelliği eşliğinde ışıl ışıl bir şekilde anı ölümsüzleştirmesini ve yeni yıla umut dolu bir şekilde girmesini arzuluyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.