Manavgat’ta bir mahalle daha boşaltıldı

GÜNDEM 03.08.2021 - 10:46, Güncelleme: 03.08.2021 - 10:46
 

Manavgat’ta bir mahalle daha boşaltıldı

7 gündür söndürülemeyen Manavgat yangını yayılmaya devam ediyor. Alevlerin yerleşim alanlarına yaklaşması nedeniyle Kızıldağ mahallesi tahliye edilmeye başlandı.

haberimizvar.net- Antalya Manavgat’ta 28 Temmuz’dan bu yana süren orman yangını Beydiğin Mahallesi’ni aşıp, rüzgarın etkisiyle Kızıldağ Mahallesi’ne doğru ilerledi. Yangının yerleşim alanlarına yaklaşması nedeniyle Kızıldağ Mahallesi’nin tedbir amaçlı boşaltılması için vatandaşlar uyarıldı. Mahalle sakinleri kendi araçları, kamyonlar ve belediyelerin tahsis ettiği araçlarla, daha güvenli bölgeye gitmeye başladı. Mahallede anons yapan AFAD ekipleri, engelli ve yaşlı vatandaşı evlerinden alarak, ilçedeki yurtlara yerleştirdi. 
7 gündür söndürülemeyen Manavgat yangını yayılmaya devam ediyor. Alevlerin yerleşim alanlarına yaklaşması nedeniyle Kızıldağ mahallesi tahliye edilmeye başlandı.

haberimizvar.net-  Antalya Manavgat’ta 28 Temmuz’dan bu yana süren orman yangını Beydiğin Mahallesi’ni aşıp, rüzgarın etkisiyle Kızıldağ Mahallesi’ne doğru ilerledi. Yangının yerleşim alanlarına yaklaşması nedeniyle Kızıldağ Mahallesi’nin tedbir amaçlı boşaltılması için vatandaşlar uyarıldı. Mahalle sakinleri kendi araçları, kamyonlar ve belediyelerin tahsis ettiği araçlarla, daha güvenli bölgeye gitmeye başladı. Mahallede anons yapan AFAD ekipleri, engelli ve yaşlı vatandaşı evlerinden alarak, ilçedeki yurtlara yerleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.