Manavgat'ta koronavirüs vaka sayısı 6

GÜNDEM 08.05.2020 - 17:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Manavgat'ta koronavirüs vaka sayısı 6

Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, ilçede yeni tip koronovirüs (Covid-19) pozitif vaka sayısının 6 olduğunu söyledi.

haberimizvar.net-Kaymakam Mustafa Yiğit, Covid-19 vaka filyasyon ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerle birlikte sokak sokak yapılan araştırmaları takip eden Kaymakam Yiğit, “Vaka takip sağlık görevlilerimizin yaptıklarını görmek için kısa bir süre aralarına katıldım. Titiz ve hayli zahmetli çalışmalarına şahitlik ettim. Manavgat güvenli ellerde, ilçemizde pozitif olan vaka sayısı 6" dedi. 26 BİN MASKE ÜRETİLDİ Covid-19 çalışamaları kapsamında gönüllülerin gerçekleştirdiği maske dikiminin çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, Şule Muzaffer Büyük Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi'nde maske diken MHP İlçe Kadın Kolları'na mensup kadınları ziyaret etti. Yapılan işin kurtuluş mücadelesine eşdeğer olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, “Covid 19'la mücadele sürecine mesleki eğitimcilerimiz ve gönüllülerimiz maske üreterek katkı sağlıyor. Manavgat'ta 26 bin maske üretip kurumlara dağıtımını gerçekleştirdiler" ifadelerini kullandı. HACIOBASI'NDA YOL KONTROLÜ Antalya'nın İçişleri Bakanlığı tarafından giriş çıkışlara yasaklanan iller arasından çıkarılmasının ardından Kaymakam Mustafa Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay İlker Özcan ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül'le birlikte Hacıobası yol kontrol noktasını ziyaret etti. Ziyarette polis ve jandarma görevlilerinden bilgi alan ve trafik akışını inceleyen Kaymakam Yiğit, “Hacıobası kontrol noktasında denetim devam ediyor. Sadece Akseki, Gündoğmuş ve İbradı'dan gelen araçlar söz konusu. Ender de olsa diğer illerden belgeli girişlere izin veriliyor. Antalya'nın Manavgat girişinde güvenlik birimlerimiz görevinin başında" dedi. 
Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, ilçede yeni tip koronovirüs (Covid-19) pozitif vaka sayısının 6 olduğunu söyledi.

haberimizvar.net-Kaymakam Mustafa Yiğit, Covid-19 vaka filyasyon ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerle birlikte sokak sokak yapılan araştırmaları takip eden Kaymakam Yiğit, “Vaka takip sağlık görevlilerimizin yaptıklarını görmek için kısa bir süre aralarına katıldım. Titiz ve hayli zahmetli çalışmalarına şahitlik ettim. Manavgat güvenli ellerde, ilçemizde pozitif olan vaka sayısı 6" dedi.


26 BİN MASKE ÜRETİLDİ


Covid-19 çalışamaları kapsamında gönüllülerin gerçekleştirdiği maske dikiminin çok önemli olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, Şule Muzaffer Büyük Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi'nde maske diken MHP İlçe Kadın Kolları'na mensup kadınları ziyaret etti. Yapılan işin kurtuluş mücadelesine eşdeğer olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, “Covid 19'la mücadele sürecine mesleki eğitimcilerimiz ve gönüllülerimiz maske üreterek katkı sağlıyor. Manavgat'ta 26 bin maske üretip kurumlara dağıtımını gerçekleştirdiler" ifadelerini kullandı.


HACIOBASI'NDA YOL KONTROLÜ


Antalya'nın İçişleri Bakanlığı tarafından giriş çıkışlara yasaklanan iller arasından çıkarılmasının ardından Kaymakam Mustafa Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay İlker Özcan ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül'le birlikte Hacıobası yol kontrol noktasını ziyaret etti. Ziyarette polis ve jandarma görevlilerinden bilgi alan ve trafik akışını inceleyen Kaymakam Yiğit, “Hacıobası kontrol noktasında denetim devam ediyor. Sadece Akseki, Gündoğmuş ve İbradı'dan gelen araçlar söz konusu. Ender de olsa diğer illerden belgeli girişlere izin veriliyor. Antalya'nın Manavgat girişinde güvenlik birimlerimiz görevinin başında" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.