Manavgat'ta satranç heyecanı

SPOR 25.10.2022 - 09:46, Güncelleme: 25.10.2022 - 09:46
 

Manavgat'ta satranç heyecanı

Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği ve Manavgat Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası, 250 çocuğun katılımı ile 22-23 Ekim tarihleri arasında AKM’de gerçekleşti.

haberimizvar.net- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ithafen düzenlenen satranç turnuvasında 250 çocuk, şampiyon olmak için kıyasıya yarıştı. Ailelerin turnuvayı büyük bir merakla takip etmesi ise neşeli anlara sahne oldu. Veliler, çocukların hem eğlendiğini hem de kendilerini geliştirdiğini belirterek organizasyonu düzenleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda 12 yaş erkeklerde Çağan Bıçak, 12 yaş kızlarda Selin Ay, açık yaş kategorisinde Ali Emre Şen, açık bayanda Yağmur Gökkaya, 10 yaş altı kızda Sare Amine Tunç, 10 Yaş altı Ayşe Devaslı 8 yaş kız Nisa Eylül Tetik, 8 yaş erkek Eymen Sarp Şahintürk, 7 yaş Ömer Akif Erol ve 7 Yaş kız kategorisinde Asel Kır turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyonlara ödüllerini Manavgat İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Süleyman Karakaya ile Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan takdim etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın bu tarz zeka oyunları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, çocuklarımızın bilinçli yetişmesini oldukça önemsiyor. Bizlerde Manavgat Belediyesi olarak bu tarz etkinlikleri hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Turnuvaya katılan tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilciliği ve Manavgat Belediyesi’nin birlikte düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası, 250 çocuğun katılımı ile 22-23 Ekim tarihleri arasında AKM’de gerçekleşti.

haberimizvar.net- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ithafen düzenlenen satranç turnuvasında 250 çocuk, şampiyon olmak için kıyasıya yarıştı. Ailelerin turnuvayı büyük bir merakla takip etmesi ise neşeli anlara sahne oldu. Veliler, çocukların hem eğlendiğini hem de kendilerini geliştirdiğini belirterek organizasyonu düzenleyen Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.

Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda 12 yaş erkeklerde Çağan Bıçak, 12 yaş kızlarda Selin Ay, açık yaş kategorisinde Ali Emre Şen, açık bayanda Yağmur Gökkaya, 10 yaş altı kızda Sare Amine Tunç, 10 Yaş altı Ayşe Devaslı 8 yaş kız Nisa Eylül Tetik, 8 yaş erkek Eymen Sarp Şahintürk, 7 yaş Ömer Akif Erol ve 7 Yaş kız kategorisinde Asel Kır turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyonlara ödüllerini Manavgat İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Süleyman Karakaya ile Manavgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan takdim etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen konuşma yapan başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın bu tarz zeka oyunları ile kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, çocuklarımızın bilinçli yetişmesini oldukça önemsiyor. Bizlerde Manavgat Belediyesi olarak bu tarz etkinlikleri hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Turnuvaya katılan tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.