Maske takıp ihaleye giren ilk ülke olarak tarihe geçildi

GÜNDEM 27.03.2020 - 18:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Maske takıp ihaleye giren ilk ülke olarak tarihe geçildi

Türkiye'de korona virüs salgını hızla büyürken, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili ihale yapılması büyük tepki topladı.

haberimizvar.net-Kanal İstanbul Projesi etki alanında kalan tarihi Dursunköy ve Odabaşı köprülerinin taşınarak yeni bir yerde inşa edilmesi işi için Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde  ihaleye düzenlendi. İhaleye 5 firma katıldı. İhalede Artuklu Mimarlık'ın teklifi geçersiz sayılırken, Mukarnas Mimarlık 500 bin lira, Hasan Fehmi Şahin 550 bin lira, Safir Jeoteknik 507 bin lira, Altıparmak Mimarlık 408 bin lira teklif etti.   İHALEYE TEPKİ YAĞIYOR Korona virüs salgının etkisini artırdığı bu dönemde Kanal İstanbul Projesi için ihale yapılması büyük tepki topladı. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:  İhaleye sosyal medyadan gelen tepkiler ise şöyle:    Kaynak: Yeniçağ Gazetesi
Türkiye'de korona virüs salgını hızla büyürken, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili ihale yapılması büyük tepki topladı.

haberimizvar.net-Kanal İstanbul Projesi etki alanında kalan tarihi Dursunköy ve Odabaşı köprülerinin taşınarak yeni bir yerde inşa edilmesi işi için Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nde  ihaleye düzenlendi. İhaleye 5 firma katıldı.

İhalede Artuklu Mimarlık'ın teklifi geçersiz sayılırken, Mukarnas Mimarlık 500 bin lira, Hasan Fehmi Şahin 550 bin lira, Safir Jeoteknik 507 bin lira, Altıparmak Mimarlık 408 bin lira teklif etti.

 

20200326-2-41560137-53393125-web.jpg

İHALEYE TEPKİ YAĞIYOR

Korona virüs salgının etkisini artırdığı bu dönemde Kanal İstanbul Projesi için ihale yapılması büyük tepki topladı.

Konuya ilişkin paylaşımda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

İhaleye sosyal medyadan gelen tepkiler ise şöyle:

 

1-009.PNG2-008.PNG3-005.PNG

 Kaynak: Yeniçağ Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.