Maskenin sahtesi var

GÜNDEM 05.04.2020 - 16:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Maskenin sahtesi var

AntalyaPolisi, koronavirüs salgını fırsat bilip sağlıksız koşullarda ve izinsiz üretilen 12 bin 150 adet sahte maske ele geçirdi, iki kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net-Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadelesi şubesi ekipleri, koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirlerine karşılık uygun olmayan koşullarda merdivenaltı tıbbı maske ve dezenfektan üretenlere göz açtırmıyor. İhbar üzerine harekete geçen Antalya Polisi, Muratpaşa ilçesinde iki ayrı işyerine Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izin ile baskın düzenlendi. OPERASYON YAPILDI Yapılan operasyonda izinsiz ve sağlık koşullarına uygun olmayan 12 bin 150 adet maske ele geçirdi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. İki zanlıya Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda 'TCK-186 sayılı kanuna muhalefet" suçundan işlem yapılacak. Polis, salgınını fırsata çevirmek isteyen ve merdiven altı tabir edilen yerlerde sağlıksız koşullarda, izinsiz üretim yapan, piyasaya sürenlere operasyonların süreceğini açıkladı. 
AntalyaPolisi, koronavirüs salgını fırsat bilip sağlıksız koşullarda ve izinsiz üretilen 12 bin 150 adet sahte maske ele geçirdi, iki kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net-Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadelesi şubesi ekipleri, koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirlerine karşılık uygun olmayan koşullarda merdivenaltı tıbbı maske ve dezenfektan üretenlere göz açtırmıyor. İhbar üzerine harekete geçen Antalya Polisi, Muratpaşa ilçesinde iki ayrı işyerine Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izin ile baskın düzenlendi.

OPERASYON YAPILDI

Yapılan operasyonda izinsiz ve sağlık koşullarına uygun olmayan 12 bin 150 adet maske ele geçirdi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. İki zanlıya Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda 'TCK-186 sayılı kanuna muhalefet" suçundan işlem yapılacak. Polis, salgınını fırsata çevirmek isteyen ve merdiven altı tabir edilen yerlerde sağlıksız koşullarda, izinsiz üretim yapan, piyasaya sürenlere operasyonların süreceğini açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.