MATSO destek talebinde bulundu

YEREL 30.03.2020 - 19:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

MATSO destek talebinde bulundu

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), TOBB aracığıyla ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu.

haberimizvar.net-Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle üyelerinin yaşadığı sorunları maddeler haline getirerek ilgili mercilere yazılı olarak bildiren MATSO şimdi de Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) aracılığıyla ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu. Alınan ekonomik kararların ardından MATSO Başkanı Ahmet Boztaş imzasıyla TOBB'a iletilmek üzere 4 başlık halinde yeniden talepler hazırlandı. Buna göre, kısa çalışma ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması, esnaf paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması, işe devam desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması ve erteleme taleplerinin işe devam kredisi faiz oranından yapılması ve tüm krediler için dikkate alınması konularında talepte bulunuldu. BOZTAŞ KONUŞTU MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, "Ağırlığı turizm ve bu sektöre tedarikçi niteliğindeki ticaret ve imalat sanayinde faaliyet gösteren üyelerimizin açıklanan desteklerden daha fazla sayıda faydalanabilmeleri için kısa çalışma ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması, esnaf paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması, işe devam desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması, erteleme taleplerinin işe devam kredisi faiz oranından yapılması ve tüm krediler için dikkate alınması. Bu konuları ilgili mercilere taşıyarak takip ve desteklerini iş dünyamızdan esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na çok teşekkür ederiz. Manavgat iş dünyasının ekonomik sıkıntıları en aza indirebilecek olan taleplerimizin takibine de devam ediyoruz" dedi.    
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), TOBB aracığıyla ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu.

haberimizvar.net-Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle üyelerinin yaşadığı sorunları maddeler haline getirerek ilgili mercilere yazılı olarak bildiren MATSO şimdi de Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) aracılığıyla ilgili mercilerden yeniden destek talebinde bulundu. Alınan ekonomik kararların ardından MATSO Başkanı Ahmet Boztaş imzasıyla TOBB'a iletilmek üzere 4 başlık halinde yeniden talepler hazırlandı. Buna göre, kısa çalışma ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması, esnaf paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması, işe devam desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması ve erteleme taleplerinin işe devam kredisi faiz oranından yapılması ve tüm krediler için dikkate alınması konularında talepte bulunuldu.

BOZTAŞ KONUŞTU

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, "Ağırlığı turizm ve bu sektöre tedarikçi niteliğindeki ticaret ve imalat sanayinde faaliyet gösteren üyelerimizin açıklanan desteklerden daha fazla sayıda faydalanabilmeleri için kısa çalışma ödeneğindeki 60 gün şartının kaldırılması, esnaf paketi kredisinden tüm iş dünyasının faydalanması, işe devam desteği kredisinin reel sektörün tabanına yayılması, erteleme taleplerinin işe devam kredisi faiz oranından yapılması ve tüm krediler için dikkate alınması. Bu konuları ilgili mercilere taşıyarak takip ve desteklerini iş dünyamızdan esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na çok teşekkür ederiz. Manavgat iş dünyasının ekonomik sıkıntıları en aza indirebilecek olan taleplerimizin takibine de devam ediyoruz" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.