Mavi Kelebekler puan için gidiyor

SPOR 16.10.2020 - 13:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Mavi Kelebekler puan için gidiyor

Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, bu hafta deplasmanda Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

haberimizvar.net-Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 4’üncü hafta karşılaşmasında bu hafta deplasmanda Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile mücadele edecek Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift idman ile maça hazırlanan Konyaaltı Belediyesi’nde moraller yerinde. Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kadın Hentbol takımını geçen hafta yenerek moral bulan Mavi Kelebekler, iyi oyununu Kastamonu deplasmanında da sürdürmek istiyor. ESEN SPORCULARLA BULUŞTU Konyaaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de Kadın Hentbol Takımı'nın yanında yer alarak, sporculara moral veriyor. Başkan Esen, Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı ile yemekte bir araya gelerek, geçen hafta aldıklarını galibiyetten dolayı tebrik etti. Başkan Esen, “Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sizlerin oyunundan keyif alıyoruz. Kastamonu maçında tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum” dedi. OYUNCULAR İDDİALI Konyaaltı Belediyespor’un genç yeteneklerinden Ayşe Yavuz, Konyaaltı’nda oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu, yeni bir takım olmalarına rağmen ligin ilk haftalarında güzel bir performans sergilediklerini söyledi. Yavuz, Kastamonu deplasmanında da iyi oyunlarını sürdürerek, puan almak istediklerini kaydetti. Konyaaltı Belediyespor’un pivot oyuncusu Büşra Dinç ise takımın günden güne daha iyiye gittiğini, Kastamonu maçında da zevkli bir maç izlettirmek istediklerini vurguladı. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, 18 Ekim Pazar Günü saat 15.00’te Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç, Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.   
Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, bu hafta deplasmanda Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

haberimizvar.net-Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi 4’üncü hafta karşılaşmasında bu hafta deplasmanda Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile mücadele edecek Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift idman ile maça hazırlanan Konyaaltı Belediyesi’nde moraller yerinde. Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kadın Hentbol takımını geçen hafta yenerek moral bulan Mavi Kelebekler, iyi oyununu Kastamonu deplasmanında da sürdürmek istiyor.

ESEN SPORCULARLA BULUŞTU
Konyaaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de Kadın Hentbol Takımı'nın yanında yer alarak, sporculara moral veriyor. Başkan Esen, Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı ile yemekte bir araya gelerek, geçen hafta aldıklarını galibiyetten dolayı tebrik etti. Başkan Esen, “Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sizlerin oyunundan keyif alıyoruz. Kastamonu maçında tüm oyuncularımıza başarılar diliyorum” dedi.

OYUNCULAR İDDİALI
Konyaaltı Belediyespor’un genç yeteneklerinden Ayşe Yavuz, Konyaaltı’nda oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu, yeni bir takım olmalarına rağmen ligin ilk haftalarında güzel bir performans sergilediklerini söyledi. Yavuz, Kastamonu deplasmanında da iyi oyunlarını sürdürerek, puan almak istediklerini kaydetti. Konyaaltı Belediyespor’un pivot oyuncusu Büşra Dinç ise takımın günden güne daha iyiye gittiğini, Kastamonu maçında da zevkli bir maç izlettirmek istediklerini vurguladı. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü, 18 Ekim Pazar Günü saat 15.00’te Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç, Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.