Meclisin en mutlu başkanları

GÜNDEM 20.11.2019 - 17:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Meclisin en mutlu başkanları

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bugün çok önemli bir karar alındı. Alanya ve Manavgat ilçelerindeki ana arterlerdeki cadde ve bulvarların ilçe belediyelerinin sorumluluğuna verilmesi için gündeme gelen madde oy çokluğuyla kabul edildi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediye Kasım ayı meclisi 2. oturumu bugün Başkan Muhittin Böcek başkanlığında toplandı. Meclis gündeminin 41. maddesinde yer alan Alanya ve Manavgat ilçelerindeki merkez cadde ve bulvarların ilçe belediyelerine dahil edilmesiyle ilgili maddeler oy çokluğuyla kabul edildi. KONU GÜNDEMDEYDİ Geçtiğimiz dönem Manavgat Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında gerginliğe neden olan konu Manavgat ve Alanyalıların gözü ve kulağını Büyükşehir Meclisi’ne çevirdi. Gündem maddesinde Alanya ve Manavgat ilçelerinde ana arterler cadde ve bulvarların ilçe belediye sorumluluğuna verilmesi talebinin yanı sıra söz konusu caddelerde ana arterlerle birlikte reklam alanlarının  (bilbord, raket, ekran ve benzeri) kullanımı da ilçe belediyelerin sorumluluğuna verilmesi de yer aldı. ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ Kararın ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in mutlu gülümsemesini gören Başkan Böcek, “Adem Başkan, çok istiyordun oldu. Hayırlı olsun” dedi. Başkan Yücel ise, alınan kararla ilgili meclise teşekkür etti. SÖZEN: HAK YERİNİ BULDU Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Sözen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hak yerini buldu. Manavgat’ın caddeleri artık Manavgat’ın. Türkiye’mizde, 2014 yerel seçimlerinden sonra yürürlüğe giren 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile elimizden alınan can damarlarımız caddelerimiz, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan devam meclisinde, 41. Gündem maddesinde görüşülerek oy çokluğu ile yeniden Manavgat Belediye’mize devredilmiştir. Gündemin onaylanmasında katkısı bulunan tüm Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerimize ve verdiği sözünün arkasında durarak Manavgat’ımızı gururlandıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e şahsım ve Manavgat halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Manavgat’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”      
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bugün çok önemli bir karar alındı. Alanya ve Manavgat ilçelerindeki ana arterlerdeki cadde ve bulvarların ilçe belediyelerinin sorumluluğuna verilmesi için gündeme gelen madde oy çokluğuyla kabul edildi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediye Kasım ayı meclisi 2. oturumu bugün Başkan Muhittin Böcek başkanlığında toplandı. Meclis gündeminin 41. maddesinde yer alan Alanya ve Manavgat ilçelerindeki merkez cadde ve bulvarların ilçe belediyelerine dahil edilmesiyle ilgili maddeler oy çokluğuyla kabul edildi.

KONU GÜNDEMDEYDİ

Geçtiğimiz dönem Manavgat Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında gerginliğe neden olan konu Manavgat ve Alanyalıların gözü ve kulağını Büyükşehir Meclisi’ne çevirdi. Gündem maddesinde Alanya ve Manavgat ilçelerinde ana arterler cadde ve bulvarların ilçe belediye sorumluluğuna verilmesi talebinin yanı sıra söz konusu caddelerde ana arterlerle birlikte reklam alanlarının  (bilbord, raket, ekran ve benzeri) kullanımı da ilçe belediyelerin sorumluluğuna verilmesi de yer aldı.

‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ

Kararın ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in mutlu gülümsemesini gören Başkan Böcek, “Adem Başkan, çok istiyordun oldu. Hayırlı olsun” dedi. Başkan Yücel ise, alınan kararla ilgili meclise teşekkür etti.

SÖZEN: HAK YERİNİ BULDU

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, mutluluğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Sözen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Hak yerini buldu. Manavgat’ın caddeleri artık Manavgat’ın. Türkiye’mizde, 2014 yerel seçimlerinden sonra yürürlüğe giren 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile elimizden alınan can damarlarımız caddelerimiz, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan devam meclisinde, 41. Gündem maddesinde görüşülerek oy çokluğu ile yeniden Manavgat Belediye’mize devredilmiştir. Gündemin onaylanmasında katkısı bulunan tüm Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerimize ve verdiği sözünün arkasında durarak Manavgat’ımızı gururlandıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e şahsım ve Manavgat halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Manavgat’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”

  


























  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.