Memnuniyet kontrolü

GÜNDEM 13.12.2019 - 17:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Memnuniyet kontrolü

ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz, Kepez’de ilk açılan Halk Et Mağazası’na gitti. Alışveriş yapan vatandaşla sohbet eden Kocagöz, memnuniyet karşısında teşekkür etti.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi iştirakçi kuruluşu ANET tarafından Kepez’de açılan Halk Et Satış Mağazası’nda kıymanın kilosu 35, kuşbaşının kilosu 44 liradan satışa sunuluyor. Hijyenik ortamda satış yapılan Halk Et Mağazası’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. KOCAGÖZ DENETİMDE Halk Et Mağazası’nda denetim yapan ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz, vatandaşın memnuniyetini ve taleplerini dinledi. Kocağaz, “Halk Et Projemiz kapsamında ilk mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Başkanımız sayın Muhittin Böcek öncülüğünde Antalyalılara ekonomik ve sağlıklı et ile buluşturabilmek için çıktığımız bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. “ dedi. 
ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz, Kepez’de ilk açılan Halk Et Mağazası’na gitti. Alışveriş yapan vatandaşla sohbet eden Kocagöz, memnuniyet karşısında teşekkür etti.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi iştirakçi kuruluşu ANET tarafından Kepez’de açılan Halk Et Satış Mağazası’nda kıymanın kilosu 35, kuşbaşının kilosu 44 liradan satışa sunuluyor. Hijyenik ortamda satış yapılan Halk Et Mağazası’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

KOCAGÖZ DENETİMDE

Halk Et Mağazası’nda denetim yapan ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz, vatandaşın memnuniyetini ve taleplerini dinledi. Kocağaz, “Halk Et Projemiz kapsamında ilk mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Başkanımız sayın Muhittin Böcek öncülüğünde Antalyalılara ekonomik ve sağlıklı et ile buluşturabilmek için çıktığımız bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.