Merih Demiral koronavirüse yakalandı

SPOR 31.03.2021 - 12:04, Güncelleme: 31.03.2021 - 12:04
 

Merih Demiral koronavirüse yakalandı

İtalyan devi Juventus ve A Milli futbol takımının yıldız ismi Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

haberimizvar.net- Merih Demiral’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. La Gazzetta Dello Sport’da yer alan haberde, Milli oyuncunun özel bir uçakla İtalya’ya geleceği ve karantinaya alınacağı kaydedildi. Haberde, takımın Polonyalı kalecisi Wojciech Szczesny’nin de Polonya Milli Takımı’ndaki vakalar sebebiyle karantinaya alınabileceği ifade edildi. POZİTİF OLDUĞU İÇİN OYNAMADI Eleme maçlarında forma giymeyen Merih Demiral’ın oynamama sebebinin sakatlığı değil koronavirüs olduğu iddia edildi. Merih’in durumunun iyi olduğu ve sadece birkaç küçük semptomu olduğu belirtildi. MERİH SEKİZİNCİ OYUNCU OLDU Genç stoper; Daniele Rugani, Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo, Alex Sandro, Matthijs De Ligt, Weston McKennie ve Juan Cuadrado’dan sonra bu sezon koronavirüse yakalanan sekizinci Juventus oyuncusu oldu.
İtalyan devi Juventus ve A Milli futbol takımının yıldız ismi Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

haberimizvar.net- Merih Demiral’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi.

La Gazzetta Dello Sport’da yer alan haberde, Milli oyuncunun özel bir uçakla İtalya’ya geleceği ve karantinaya alınacağı kaydedildi. Haberde, takımın Polonyalı kalecisi Wojciech Szczesny’nin de Polonya Milli Takımı’ndaki vakalar sebebiyle karantinaya alınabileceği ifade edildi.

POZİTİF OLDUĞU İÇİN OYNAMADI

Eleme maçlarında forma giymeyen Merih Demiral’ın oynamama sebebinin sakatlığı değil koronavirüs olduğu iddia edildi. Merih’in durumunun iyi olduğu ve sadece birkaç küçük semptomu olduğu belirtildi.

MERİH SEKİZİNCİ OYUNCU OLDU

Genç stoper; Daniele Rugani, Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo, Alex Sandro, Matthijs De Ligt, Weston McKennie ve Juan Cuadrado’dan sonra bu sezon koronavirüse yakalanan sekizinci Juventus oyuncusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.