Meteoroloji’den yağış uyarısı! Antalya için sarı alarm verildi

GÜNDEM 27.12.2020 - 15:10, Güncelleme: 27.12.2020 - 15:19
 

Meteoroloji’den yağış uyarısı! Antalya için sarı alarm verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için birçok şehre sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'nin MeteoUyarı sistemine göre ise Antalya için sarı alarm verildi.

haberimizvar.net T.C.TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinde yapılan açıklamaya göre; Kıyı Ege İle Antalya Çevrelerinde Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat! Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer: Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege ve ve Antalya çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak İzmir, Muğla ve Antalya çevreleri ile Aydın'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Kıyı Ege'de Kuvvetli Rüzgara Dikkat! Fırtına Beklendiği Yer: Yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgarın, bugün gece saatlerine kadar Kıyı Ege ile Antalya'nın batı kıyılarında güney yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için birçok şehre sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'nin MeteoUyarı sistemine göre ise Antalya için sarı alarm verildi.

haberimizvar.net

T.C.TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinde yapılan açıklamaya göre;

Kıyı Ege İle Antalya Çevrelerinde Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer: Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege ve ve Antalya çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak İzmir, Muğla ve Antalya çevreleri ile Aydın'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla'nın kıyı kesimleri ile Antalya'nın batı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kıyı Ege'de Kuvvetli Rüzgara Dikkat!

Fırtına

Beklendiği Yer: Yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgarın, bugün gece saatlerine kadar Kıyı Ege ile Antalya'nın batı kıyılarında güney yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.