Mezun olduğu okulda

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.09.2019 - 14:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Mezun olduğu okulda

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, mezun olduğu okulun öğrencilerini ziyaret ederek, eski günleri yad etti

haberimizvar.net 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin ilk ders zili dün çaldı. Antalya’da öğrenim gören öğrenciler de tüm Türkiye’de olduğu gibi ders başı yaptı. Antalya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin dün önemli bir misafiri vardı. ATSO Başkanı Davut Çetin, mezun olduğu okulun ilk ders gününde ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti. GÖZLERİ DOLDU Okulun bahçesinde konuşma yapan Başkan Çetin’in duygusal anlar yaşadığı ziyarette öğrenciler, merak ettikleri soruları yöneltti. Başkan Çetin, eski ile yeniyi karşılaştırarak öğrencilere okul anılarını anlattı.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, mezun olduğu okulun öğrencilerini ziyaret ederek, eski günleri yad etti

haberimizvar.net 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin ilk ders zili dün çaldı. Antalya’da öğrenim gören öğrenciler de tüm Türkiye’de olduğu gibi ders başı yaptı. Antalya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin dün önemli bir misafiri vardı. ATSO Başkanı Davut Çetin, mezun olduğu okulun ilk ders gününde ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.

GÖZLERİ DOLDU

Okulun bahçesinde konuşma yapan Başkan Çetin’in duygusal anlar yaşadığı ziyarette öğrenciler, merak ettikleri soruları yöneltti. Başkan Çetin, eski ile yeniyi karşılaştırarak öğrencilere okul anılarını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.